❤️ 20 årig bröllopsdag ❤️


Idag för tjugo år sedan sa vi JA till varandra, vi lovade att älska varandra i nöd och lust.
Ett val och ett JA som jag inte ångrat en dag ❤️Tjugo år har gått fort samtidigt som det känns som en evighet.
Vi har fått två fantastiskt fina, härliga tjejer som nu är vuxna och den sista snart också utflugen ur boet. Här känner vi stolthet och lycka över vår prestation som föräldrar när vi ser på våra döttrar, som vuxit upp till två kloka, självständiga, fina unga vuxna.För att fira våra 20 år som man och hustru packade vi picknickkorgen och tog cabben och åkte till Sörön för att njuta vitsippehagarna.Sörön är ett naturreservat som ligger som en ö mitt ute bland åkrarna. Ett ställe jag ofta åkt till just när vitsipporna blommar för hela Sörön är då som ett vitt hav.
Nu var de redan överblommade, men det var ändå vackert bland ekar, lindar och hassel.Vi lärde oss att eken växer i trehundra år, står still i trehundra år för att slutligen dö under trehundra år.
Kretsloppet är lika för allt och alla men tiden, som vi ser den, är olika.Vi dukade upp med diverse goda delikatesser och min sjal fick pryda det mossbeklädda bordet. Det smakar extra gott i naturen.Man tar varandra många gånger för givet, men en dag som denna stannar iallafall jag upp och tänker, vad lyckligt lottad jag är som har en så fin, omtänksam och bra man. Att få vakna upp bredvid någon man älskar, det är värt allt.

Några vitsippor fanns kvar i de skuggigaste delarna.Vi hade verkligen tur med vädret idag ☀️ efter en längre tid med moln och kalla vindar vände det idag och det blev en jätteskön kväll 🙏Nu ser vi fram emot nästa tjugo år. Vad ska vi hitta på för kul under den epoken?
Dessa tjugo första har ju varit focus på barn, familj, jobb, hus.
Nu är det bara vi, innan det förhoppningsvis blir barnbarn, så vi får passa på att njuta av livet, varandra och allt fint vi har omkring oss i form av vänner, familj och kul saker.Puss och kram

Gillar

Kommentarer

Bettan
,
Grattis finaste Ni 🥂💖💍
Catrinostlund
Catrinostlund,
Tack, lite tack vare dig vi träffades 😘
nouw.com/catrinostlund