👰🏼22 årig bröllopsdag🤵🏻

22 år som fru Östlund ❤️ Vi hade planer på att nyttja vårt presentkort på hotellvistelse och hade bokat in Tellberg men fick besked rätt sent att det inte fanns rum så det blev inte av att vi bokade något annat.

Igår åkte vi till Ikea för att plocka ihop inredning till min blivande walk-in-closet. Så kul att vara igång på Borgmästargatan. Såklart fanns ju inte alla delar i Örebro utan vissa i Jönköping och Kungens Kurva. Så vi beslutade att Jönköpings Ikea är en magisk plats att fira 22 årig bröllopsdag på 😃

Vi kom iväg runt nio och Robert som alltid har förslag på fina vägar sa att vi tar turen runt Vättern och åker förbi Hjo. Här stannade vi i hamnen och gick in på ett fik och mumsade goda bakelser. Semlan var wooooow!

Vidare till Jönköping och Ikea där de hade de tre stommarna till garderoben.
Vidare mot Gränna där vi stannade och åt. Passade på att shoppa lite polkagrisar.

När vi kom hem började vi bygga hyllor och fick ihop en innan Robert sträckte bröstmuskeln, lets dancefinalen började och vi insåg att golvet nog ska vara vitmålat och att Krafft kan få uppdraget att måla och sätta ihop resten av hyllorna 😂

När vi kom hem möttes vi av en så fin bukett blommor och ett kort som värmde oss i hela våra ❤️

Det blev en fin bröllopsdag som innehöll mycket av det livet består av. Bygga en framtid, ha gemensamma projekt, göra roliga spontana saker, åka på utflykter, fika gott, äta gott, se och uppleva nya platser, glädjas åt våra barn.
Tack du fina, underbara, galna, kloka man ❤️ Hoppas du vill ha mig vid din sida många år till ❤️

Gillar

Kommentarer