🍂Alla Helgons Dag 🍂

Firas till minne av våra nära och kära som inte längre vandrar vid vår sida här på jorden. Vi tänder ljus, skänker dem en extra tanke denna afton. Minns, tittar tillbaka på tiden när vi var tillsammans, ler, känner mig lycklig. Det är fina minnen. Mest tänker jag på min fina mor, Kerstin, vilken är den som stått mig närmast och som nu finns på andra sidan.
Jag har köpt hem blommor, en höstglöd, mamma älskade blommor, så den är till henne. Den pryder nu den vackra tennkrukan jag fått av min far. Min mor & min far förenade på mitt bord och minner om när jag var liten och vi var en familj. Det känns fint. Min far är i livet 🥰 så honom kunde jag ringa och önska honom och hans fru en fin Allhelgonahelg, känns fint att även kunna ägna en extra tanke, en stund och ett samtal med människor man älskar och uppskattar och vars närvaro vi kan dela.

Å så barnen, de älskade små liven, Erika & Josefine, de är stora nu, den ena utflugen och den andra på semester i Nice. 

Så glad över vår familj 🥰Hösten är här, det har varit fina, soliga dagar i veckan. Jag har jobbat hemifrån för farmor, som annars har Swing på dagarna, är i New York och San Francisco med Robert så jag har haft hand om Swing. De gör en resa tillsammans, en resa som båda haft som en dröm. De gör helt rätt att äntligen infria den. Det gäller att göra sina drömmar till verklighet medan tid är.

Så det har blivit sköna promenader med Swing, jag njuter av egen tid, att tillbringa dagar med bara mig själv är så skönt. Något jag behöver för min egna återhämtning och att tankar, idéer får landa och samlas och sorteras. Njutbart!Ikväll åkte jag iväg en stund med en gammal kär vän och kollega, till Karlslunds ljusfest.
Härligt att hitta tillbaka till en gammal vän, vi har inte umgåtts på säkert 20 år men stötte på varandra för en tid sedan och poff var det som att fortsätta samtalen, skratten där vi sist avslutade dem. Fint att tillbringa denna afton tillsammans.

Det var jättevackert i Karlslund, alla vägar kantade med marschaller. Massor av folk, vi gick en ”spökvandring” och avslutningsvis var det en ljusshow men det var svårt att se bland alla besökare så vi gav upp, promenerade hem, drack te och fortsatte våra goda samtal.Hemma igen med värme i hjärtat över att vara så lyckligt lottad i livet med alla vackra själar jag omger med mig 🙏🥰

🎃Hoppas ni också har en fin allhelgonahelg 🍁

Gillar

Kommentarer

Lilian
,
Återigen så inspirerar Du ❤️ Med Dina fina texter och vackra bilder🤗 tack för en väldigt trevlig kväll