Allt har sin början och allt har sitt slut

Veckan börjar närma sig sitt slut. En vecka av oförglömliga möten med människor från hela världen, samlade, tillsammans för att möta sig själva, utforska sina potentialer, finna sin inre röst. Men också möta andevärlden men glädje, entusiasm och nyfikenhet.

Finns detta, är det på riktigt, är det fantasier alla dessa upplevelser, samstämmighet, det som känns så SANT, är det på riktigt?

Spelar det någon roll vilket det är?
Vad är sanning?
Din sanning, min sanning?
Eller räcker det fullgott att veta, känna att detta är rätt för mig?
Det gör mig glad.
Det gör mig nyfiken.
Jag känner mig tillfreds.
Jag känner mig lycklig.

Jag har fått möjligheten att prova nya saker, använda mina sinnen. Lära känna min sensitiva sida, bättre och bättre dag för dag. För varje dag som gått vet jag att detta gör mig gott och det som är gott för mig kommer göra gott för andra.

Denna sida av mig har nog alltid funnits där men jag är fortfarande blyg inför den och att våga posta dessa ord för allmän beskådan är för mig ett stort, stort steg. Våga blotta mitt innersta väsen.

Alla har vi våra svaga punkter, där vi inte är komfortabla men ibland ropar en röst långt, långt därinne - gör det - hoppa😃

Den stolthet men också skörhet som händer när du väl hoppat behöver stöd och support för att växa.
Det har vi fått av varandra denna vecka.
Jag vill bara poängtera vikten av att se dina medmänniskor, supporta dem, ge ett leende ett ord på vägen. Det kan göra enorm skillnad, ibland livsavgörande. Så glöm inte Din Kraft🙏

Gillar

Kommentarer