AW inför Promotionbåten

Skepp å hoj! Snart bär det iväg på böljan den blå. Ergonomeva och CÖ Redovisning har i år tagit en andel tillsammans på Promotionbåten. Vi är 12 företag och 20 resenärer. Igår hade vi vår AW inför Promotionbåten, trevliga deltagare, mingel, goda snittar och båtinformation.

Eva/Ergonomeva har haft andel på båten under flera år och många av oss har åkt med henne vilket gjort att vi blivit ett sammansvetsat gäng. Då antalet platser är utökat i år är det flera nya företagare som följer med.

Vi var ett härligt gäng på AWn, det fanns flera som efterfrågade tjänster som de andra erbjuder i sina företag. Det ska bli spännande att se vad vi, bara i vår andel, kommer göra för gemensamma affärer.

Att göra affärer ska vara roligt, utvecklande och givande!


Kapten Eva
Rorsman Jessica och Styrman Catrin
Passagerare Pialill och är det så att det smugit sig in två stycken Skeppsråttor?
Passagerare Anna och Anna
Passagerare Sofia och Kapten Eva
Frågar du äldre sjömän eller läser i gamla böcker om sjömän finns det två saker som gör att sjömännen ombord säger att fartyget de arbetar på är en lycklig båt. Det är god mat och en kapten som ser till att alla mår bra ombord.
Tur vi inte var på sjön på den tiden....För det mesta bestod maten av gult härsket (=ruttet/gammalt) fett och salt kött, som mera liiknade trä än kött, när det var kokt, och den sämsta möjliga potatis. Men den var bra nog åt sjöfolk sas det. Med bröd menas ej goda brödkakor eller limpor utan en slags skeppsskorpor av råg. De var mycket goda och porösa när de var färska, men snart var de fulla med stora vita, feta maskar, så man behövde ej något smör, det var fett nog ändå.

Gillar

Kommentarer