Bal 💃20 Ă„rs jubileum đŸ„ł vindsröjning 👏

IgÄr var det dags för Josefines efterlÀngtade studentbal. Vi, slÀkt och vÀnner samlades utanför slottet och mötte upp alla tjusiga, blivande studenter för att föreviga dem pÄ bild.
De hade tur med vĂ€dret, det var sol men blĂ„sigt och kallt. SĂ„ vacker, vĂ„r dotter Josefine ❀Fina de Ă€r, Josefine ❀ Pelle.


Å sĂ„ Mor och Dotter đŸ„°

NÀr de gick ivÀg till Frimis för balen sÄ Äkte jag till myOffice för att gÄ pÄ BNIs 20 Ärs jubileum.
Det hade varit aktiviteter hela eftermiddagen sÄ jag anslöt nÀr det var slut och mingel och middag kvarstod.Middagen och festen var pĂ„ 4e vĂ„ningen. Örebros alla fem BNIteams medlemmar var inbjudna. Det delades ut priser till de BNIare som utmĂ€rkt sig lite extra.
UnderhĂ„llning av en komisk servitör som först lurade oss alla genom att vara ytterst klumpig och bortkommen servitörspraktikant. Det var inte utan att vi tyckte att kraken borde se sig om efter ett annat yrke 😂😂. Grundlurade.En jĂ€ttetrevlig och kul kvĂ€ll med alla hĂ€rliga BNIvĂ€nner đŸ„łđŸ˜ƒđŸ€©


KristihimmelsfÀrdsdagen, det blev lÄng sovmorgon. Robert jetleggad efter att ha kommit frÄn Indianapolis pÄ eftermiddagen igÄr, jag och Josefine trötta efter att ha partat.

Men efter en brunch sÄ var det dags att göra nÄgot.
Trist vÀder, regn och blÄst, sÄ att gÄ ut kÀndes inte aktuellt.
Jag stövlade istĂ€llet upp vinden och tog tag i projekt röjning. Var kommer allt skit ifrĂ„n 😳.
Kom en bra bit pÄ vÀg, fastnade titt som tÀtt i nostalgitripper bland foton, barnens teckningar och berÀttelser, gratulationskort, bröllopsinbjudningar, mina gamla samlingar, leksaker och böcker.

Ska man verkligen spara allt?
Nej, enligt Fengshui ska du bara omge dig med saker som ger dig kraft och energi. Att stĂ€da och röja och sen fĂ„ ORDNING bara Ă€lskar jag. Jag blir knĂ€pp av oreda och mitt sĂ€mre jag gör sig tillkĂ€nna đŸ˜€Det blev grovrensat iallafall, sĂ„ nu Ă€r det bara att fĂ€rdigstĂ€lla i helgen. Sen blir det tippen och Myrorna. 👍 För det som inte passar den ena, passar den andre. 👍


Gillar

Kommentarer