Bang Saen

Förmiddagen tillbringade vi vid poolen. Vilken superfin anläggning detta är och poolen är gigantisk.

Lunchdags, nu var det dags för oss att testa en riktig Thairestaurang.
Alltså lukten var inget vidare när vi klev in men jag litade på våra vänner och att det var en bra restaurang ändå. Men aptiten drog sig tillbaka och jag undrade starkt om jag skulle klara att artigt äta. Restaurangen var fin och fräsch och mycket gäster men det luktade f..n 🤭

Hur som, massor av olika maträtter kom in, vi vande oss vid lukten, och vi började smaka. Det var jättegott och med tanke på hur jag ser ut att glufsa i mig på bilden så var det inget fel på smaken iallafall 😂😂.

Mätta och belåtna promenerade Robert och jag ner till stranden som var kantad med maaaaasssssor av parasoller där de sålde mestadels mat.

Klurade ut, efter ett tag, att det var restauranger och att själva serveringen skedde i solstolar med bord. Vi slog oss ner och tog en öl. Njöt av havet och solen som sakta började sin vandring mot kväll.

Här finns nästan inte en enda turist, så vi får verkligen uppleva det riktiga Thailand. Hit till denna beach kommer många från Bangkok, över helgerna , för att njuta av sol och bad.

Gillar

Kommentarer

Julia Blomgren,