Bara slutspurten kvar

Nu återstår bara två dagar av vår fantastiska resa. Det känns som vi varit borta länge och upplevt massor.
Vi har träffat många nya människor och blivit så väl omhändertagna av våra vänner. Fått testa ny mat, riktig Thaimat, upplevt vacker natur, solat, badat, ridit elefant, snorklat och haft det hur bra som helst.

Men det ska bli kul att komma hem igen, till familjen och team CÖ. Få dra igång med jobbet och företaget hemma för att förhoppningsvis, kanske om ett år hälsa på igen.

Bad och sol vid poolen där vi låg i skuggan och lyssnade på ljudbok hela dagen. Jätteskönt.

På kvällen åkte vi in till Bang Saen och åt steetfood. Smarrigt värre. Vi har tur som blir lotsade till så bra Thairestauranger.

Sen ett glas vin hos våra vänner, nu har vi visst blivit lite Thai, Robert och jag, för vi valde att sitta inomhus i sval AC miljö. När vi kom tyckte vi de var helknasiga som satt inomhus när det är såååå underbart ute 😂


Sista dagen med gänget.

Vi, Chaiwatt och Ben åkte för att äta lunch på D Prome. Vi hade ätit där tidigare men ville dit igen då de serverade så god Thaimat.

Efter det åkte vi till ett Tempel, där det fanns hemska figurer som visade hur det går för dig om du inte följer Buddismens principer. 😱

Det fanns lite rara munkar här också.


Hämtade på förskolan där det stod en massa klokord på väggarna.


Nu återstår bara hemresan. Tack Thailand och tack kära vänner för två härliga, minnesvärda veckor som får värma oss under resterande vinterdagar hemma i Sverige.

Gillar

Kommentarer