❄️ BNI Engelbrekt on ice ❄️

Idag hade vi AW med BNI Engelbrekt. Nu när vi bara får ses digitalt så tyckte vi detta var ett bra alternativ till att få ses live. De flesta åkte skridskor men jag var sugen på att hyra spark, lite enklare än långfärdsskridskor för en rookie som mig. Robert hade idag investerat i ett fullt långfärdsskridskokit som han nu fick premiäråka. Det gick ju hur bra som helst för honom, men han är ju duktig på det mesta. Jag får väl investera i det jag också så har jag ju iallafall möjlighet att bli bättre jag också.

En sparktur på isen med gnistrande snö är något som jag inte gjort sedan jag var barn. Minns att det var Farmor och jag som åkte spark när vi var i Dalaberget där de bodde. Hon körde och jag satt och mös där fram. Det är både ett roligt och praktiskt sätt att ta sig fram genom ett krispigt vinterlandskap.
Visste ni att man använt sparken eller som den också kallas, sparkstöttingen, ända sedan slutet av 1800-talet. Du kan utan vidare få upp en hastighet på 15-20 km/tim över halt underlag. Ett smidigt sätt att ta sig fram, och jättekul 😎

Avslutade med ett par grillade korvar och härligt att träffa delar av gänget.

Skön fredagskväll med ett skönt BNIgäng.

Foton på alla personer tagna av Kristina Aczel Nebron

Gillar

Kommentarer