Borgmästargatan 1

I juli 2010 dök du upp i våra liv. Vi hade haft tankar på att köpa en egen fastighet till CÖ där vi själva kunde sköta marknadsföringen och vara synliga utåt samtidigt som vi ville skapa en plats där människor, både medarbetare och kunder, skulle trivas och växa. Så passande du var med din fastighetsbeteckning Växthuset 5.
Det rådde inga tvivel att vi skulle köpa dig, det var kärlek vid första ögonkastet och jag kunde höra din röst som sa ”Giv mig liv och jag ska blomstra för dig”. Det var mäktigt.
Under våra elva år tillsammans har vi haft så mycket kul ihop. Vi har verkat på daglig basis med CÖ Redovisning som vuxit både i storlek och synlighet på dessa år. Vid varje ny besökare som kommit till oss har du sträckt på dig och visat dig från din allra finaste sida och besökarna har alltid beundrat och älskat dig från första stund. Dina energier är goda och har en fin inverkan på de som vistas i huset.
Du har bjudit till fest, 18, 50, 70, 80 års kalas, konfirmationer, student, släktsammankomster, julafton, nyårsafton, företagets invigning av trädgården, 20 års jubileet med livemusik av Chicagobandet Anna Fermin & Trigger Gospel, Glassfest, företagsmingel, Live at Heart spelning med The Mighty Steff. Vilka dagar, vilkafester, jag blir varm inombords av allt vi skapat tillsammans.

Nu tar vi en rundvandring i husets alla vinklar och vrår så vi kan se tillbaka hur det såg ut när du härskade som näringsfastighet till CÖ Redovisning. Några bilder är från stylingen då vi var förvirrade och trodde att vi skulle sälja dig. Men det gav oss en förnimmelse om hur du, pampigt kommer ståta för oss nu när du ska bli vår bostad.

Vi börjar på entréplanet och sen välkomnande hallen.

Vidare in i salongen/konferensen.

Den underbara inglasade verandan där mången lunch och fika har inmundigats och även flera glada skål har skålats.

Vårt kök. All disk diskar sig på något märkligt vis nästan av sig självt när vi haft tillställningar.

På bottenvåningen finns även ett litet kontor med egen ingång och egen toa. Här satt jag under något år när vi var så många att mitt kontor på övervåningen användes till två platser.

Några fler bilder från entréplanet och den lilla toan.

Nu är det dags att gå upp till övervåningen. Här finns två större rum och två mindre samt en möblerbar hall.

Här har vi samlat alla roliga och uppskattade kort med hälsningar och inbjudningar till olika event.

Här är mitt kontor.

Ett av de mindre rummen.

Det andra lilla kontoret.

Det andra stora kontoret, lyxrummet med balkong.

Ett badrum och toa finns också på övervåningen.

Här fanns även en superbra garderober i de stora kontorsrummen som vi gjorde om till arkiv. I mitt rum fanns också ett kassaskåp där vi kunde förvara alla pengar 😂

Nu ska ni få hänga med ner i källaren som rymmer det mesta och har potential för ännu mer.
Serverrum med massor av bra och ha saker efter det två förrådsutrymmen också fyllda med bra och ha saker.

Bastu, detta ska vara Örebros andra bastu, den första ska ha varit Varmbadhusets. Mäktigt.

Stora rummet ingjuter ett rejält gym och i köket har vi ställt löparbanden. Tränas det? Nja dåligt med det, men det får det bli ändring på när vi flyttar in.

Fin tvättstuga och så har vi en massagebänk som vi faktiskt haft företagsmassage på av Massera Mera.
Å en liten toa rymmer även detta plan.

Nu har gått runt i vårt fina hus.
Vi tackar för fina år i företagets tjänst och ser med spänd förväntan fram emot kommande år då vi ska bli sambos.

Gillar