CÖ on tour med Länsförsäkringar

Det var verkligen nice att vara i Nice med Länsförsäkringar.

Ett gäng revisorer och redovisningskonsulter från Örebro och Västerås tillsammans med LF begav sig en långweekend till Franska Rivieran. Det är otroligt vad man kan hinna med och uppleva under några dagar.Förutom alla bra informativa och roliga seminarier som Länsförsäkringar ordnade hann vi se en hel del runt Nice. På seminarierna fick vi reda på hur det var att flytta utomlands, två herrar som var bosatta på Rivieran kom och berättade om hur det var, sen fick vi ta del av de skattemässiga konsekvenserna av att bosätta sig utomlands från en kille på PWC. LF berättade om pensionsförsäkringar, företagsförsäkringar vilka placeringar som gäller här framöver och lite juridik.

På fredagseftermiddagen var det dags för äventyr. Vi åkte buss upp i bergen till en vingård där vi fick gå runt och titta på vinodlingarna och provsmaka rött, vitt och rosevin. Otroligt vackert!

Sen fick vi cyklar och picknick

Först så var det lekande lätt i 90* nedförslut innan det vände i 90* uppförslut!!! Hurra för PT träningen! Jag orkade ialla fall gå med cykeln :) men som belöning för vår fysiska ansträngning var det två vinprovningar till efter vägen tills vi kom till toppen och den sista och fjärde vingården och den största av dem alla.

Det var en helt fantastisk tur, så vackert! Lördagskvällen tillbringade vi i Monaco med en god fyra rätters innan vi besökte casinot och efter det en drink på Café de Paris.

Tänk vad man får vara med om...jag känner mig verkligen privilegierad.Tack LF för en otroligt trevlig och välarrangerad resa med allt du kan önska.

Gillar

Kommentarer