CÖ Redovisning 20 års jubileum

Tänk att det var 20 år sedan jag tog steget och startade eget. Det är kul att blicka tillbaka och se vilken resa jag gjort med CÖ Redovisning.

Resan började i augusti 1996, jag arbetade på Hultmans Redovisning och vi kom överens om att jag skulle starta eget vilket gjorde att jag fick en bra start med kunder redan dag ett. Jag skaffade ett kontor på Kungsgatan i ett företagshotell men hade även kontor hemma. Efter det att vi fick barn 1997 passade det bättre att arbeta hemifrån så det gjorde jag under 11 år. 2007 fick jag ett erbjudande jag inte kunde tacka nej till och barnen var stora så jag tog nästa kliv och flyttade hemifrån med företaget. Jag hyrde kontor på Nygatan och anställde min första medarbetare Elisabeth Cederberg. Under de första 11 åren drev jag företaget som enskild firma men nu ombildade jag till aktiebolag. Det blev något helt annat i känslan, ett företag på riktigt. Det kändes kraftfullare med ett aktiebolag, men enskild firma passade mig utmärkt tidigare. Så var sak har sin tid.

En medarbetare, en anställd, helt plötsligt var jag chef ??? Medarbetarsamtal, lönesamtal, lära ut vad jag kunde, vilka rutiner företaget skulle ha, vilken policy vi skulle ha i olika frågor. Jösses vad mycket nytt, men vi skapade tillsammans jag och Elisabeth hur vi ville att CÖ Redovisning skulle vara. Ledorden har alltid varit, om än outtalade tidigare,

ORDNING - KVALITET - SERVICE

Här på företagshotellet på Nygatan satt en jobbcoach som frågade om vi behövde någon mer medarbetare. Kundstocken hade ökat så ja, det passade bra. Det var så Jessica Ekenglans blev en del av Team CÖ.

En tanke hade börjat gro, om att ha en egen fastighet med bra marknadsföringsläge, där vi kunde bygga och styra som vi själva ville. Jag och min man Robert kikade runt och plötsligt en dag fanns det där, Huset. När vi hittade detta föll alla pusselbitar på plats. Att fastighetsbeteckningen var Växthuset 5 visade ju bara att det var helt rätt. Här ska både företag och människor kunna växa. Ja, och som ni vet har vi ju nyttjat marknadsföringsläget :) Jösses, va´stor banderollen var när de satte upp den på huset, ha, ha, jag blev skraj varje gång jag kom till kontoret. Men nu har jag vant mig och tycker det är toppenkul, ja, jag är rätt stolt över det och den marknadsföring vi skapat.

Väl på plats i Växthuset 1 oktober 2010 var det bara att växa på. En dag fick jag ett samtal från en tjej som läste till redovisningsekonom på Affärshögskolan som ville göra sin LIA praktik hos oss. Det var något speciellt i hennes röst som gjorde att jag bad henne skicka sitt CV. Vi träffades och det sa klick :) Det var Aida Hamzic, hon gjorde sin LIA här och blev så klart medarbetare nr 4 i Team CÖ.

Jag själv älskar att nätverka och träffa nya människor, vilket gjort att vi fått fler och fler kunder. Det är fantastiskt roligt och vilken gåva att få möjlighet att stifta bekantskap med så många och få följa alla i deras verksamheter. Entreprenörskap är det roligaste jag vet! Att få skapa, använda sin kreativitet tillsammans med Ordning & Reda, att ha roligt samtidigt som det generarar positiva flöden i företaget - jag älskar mitt arbete!

Så därför behövde vi ytterligare medarbetare. I januari 2016 började Elisabeth Wahman hos oss, vi har känt varandra i många år. Vi arbetade tillsammans på PWC. Så kul att hon nu är en del av Team CÖ. I augusti 2016 behövdes ytterligare förstärkning, Kristin Odmark också med en gedigen bakgrund i redovisningsbranschen. Dessa två tjejer är också Auktoriserade Redovisningskonsulter med 30 års erfarenhet.

Vilket team vi är, jag är så lycklig och stolt över oss alla.

Detta var en kort resumé över CÖ Redovisnings 20 åriga resa, vi kommer fortsätta växa, för som jag brukar säga, CÖ Redovisning ska vara ett företag där alla vill börja och ingen vill sluta. Både vad gäller kunder och medarbetare :)

Som sagt 20 år har gått och det ville vi fira med ett riktigt kalas! Vi bjöd på wrap från Skogens Skafferi med dryck därtill som serverades av Peter Lorenz, vår "hovkock", det var fantastiskt gott. Liveband i trädgården, ett av Live At Heart banden, Anna Fermin och Trigger Gospel, hur bra som helst. Vi bjöd såklart på sol och massor av trevliga gäster, närmare 140 personer kom. Det var en helt fantastisk dag som jag kommer bära med mig hela livet som ett varmt och kärt minne. Tusen tack till er alla och envar!

Här kommer bilder från vårt fantastiska 20 års jubileum.
 

 

Gillar

Kommentarer