CÖ Redovisning on tour

Så var CÖ Redovisning på tour igen. Elisabeth och jag har gottat oss i nyheter på skatte- och redovisningsområdet. Ja å så fick vi se lite av Franska Rivieran också!
Fantastisk vecka på alla plan. BL Info som hade kursen är outstanding tycker jag när det gäller att lära ut svåra saker på ett lättförståeligt sätt. Jag kommer lägga ut lite om de nyheter vi gick igenom under nyheter så här blir det mest bilder på den fantastiska Rivieran.Vi hade en gemensam utflykt en em till en mysig konstnärsby Saint Paul de Vence med jätte mysiga gränder och mysiga butiker.


Det sägs ju att Frankrike är ett gourmand land och det vill jag verkligen skriva under på. Jag har aldrig i mitt liv ätit så mycket gott. Vi besökte nya restauranger lunch och middag och allt precis allt var otroligt gott, mm mm. Det vattnas i munnen bara jag tänker på det. Men favoriten var en pastarätt i Cannes.


På vår lediga dag hyrde vi bil och började dagen i Monaco, fortsatte till en liknande mysig medeltidsby som vi var i tidigare, Eze och avslutade dagen med middag i Cannes. Sämre kan man ha det en lördag, tänk vad mycket olika upplevelser en vanlig lördag kan innehålla. Ringde hem till familjen som tillbringade dagen på Marieberg med regn utanför. Jag hade en härligare lördag!Cannes ville vi ju se mer av så mellan fm och em passen hade vi tre timmar ledigt så söndagen blev ett besök i Cannes.


Vi åkte "lilleputtetåg" genom Cannes och fick lite matnyttig information om staden.


Vår grannby Antibes var också värt ett besök enligt vår guide så måndag mellan passen strövade vi dit. Vi skulle besöka Picasso museet men tyvärr var det stängt på måndagar så vi flanerade bara runt.Så vart det sista dagen och äntligen kom värmen, så det blev en dag på stranden.... I alla fall ett par timmar:)


Men vi lovar vi närvarade på alla passen utom två som handlade om BL s programvaror å dom har vi inte på byrån.

Gillar

Kommentarer