Det finns alltid tid

Vilken underbar torsdag. Jag hade fått en inbjudan av min bästis att hon skulle bjuda mig på något ikväll. Jag skulle komma till Krämaren med cykel kl 16.20 ha vanliga kläder på mig, sen visste jag inget mer. Det kändes skönt, det där med vanliga kläder, för min kompis, som alltid vill mitt bästa, har under årens lopp försökt med allt för att få mig att röra på mig och motionera, men.... Förra året eller om det är så illa som året innan dess fick jag fribiljetter eller vad det kan kallas till Friskis & Svettis, men jag har inte använt min tid till att besöka dem ännu. Tokigt, synd för mig, mitt välmående och min kropp. Dessutom vill jag ju prova zumba, men snart har jag tagit kommandot i mitt liv beträffande motion.

Hur som helst vad hade nu kvällen att erbjuda. K frågade vad tror du vi ska göra och jag gissade, vis av tidigare erfarenheter om hennes idoga arbete att få igång mig och min kropp så gissade jag på en föreläsning i ett sunt motionsliv eller en föreläsning i skrämselpropaganda vad som händer om du sitter still för mycket. MEN jag hade fel det blev en skön behandling av fiskar. Har ni testat vad jag kallar "fiskfötter"?
Små fiskar, runt 100 st i ett akvarium som käkar dina torra, goa hudavlagringar på dina fötter,mumsigt va! Supercoolt! Det kittlar som sjutton till en början men sen blir det riktigt avkopplande. Känns lite äckligt till en början att någon äter på dig, lite känslan av att ha en myggsvärm på fötterna som attackerar, å det är ju inte så mysigt, men de bits inte och det gör inte ont. Efter en stund tycker man om de små liven, jag pratade t.o.m lite med dom, så sådana kompisar vart vi :)

Det var lite surt för K för hon hade inte samma kontakt med fiskarn som jag, men å andra sidan är hon inte lika djur van som jag, eller så har hon inte lika torra fötter som mig, ha, ha. För alla fiskar var hos mig!
När hela fisk scenariot var till ända kände vi att det måste bli en fortsättning på denna trevliga kväll så det fick bli en bit mat på Brasseriet.
Fisk kändes sådär att beställa en kväll som denna det fick bli musslor, för musslor är väl vegetarianer, eller? De äter väl inte fötter i alla fall.
Det blev en fantastiskt trevlig afton men mycket skratt, god mat å Facebook tokerier. Detta är något varje människa måste unna sig lite då och då, att umgås med sina vänner, skratta, skratta ännu mer och på det ett högt och ljudligt gapflabb.
Tusen tack kära vän för en högt uppskattad kväll i november mörkret.

Gillar

Kommentarer