En helg hemma och på ön

Det blev sovmorgon och efter det en lugn skön frukostmorgon. Robert och jag tog en promenad med Swing. Det var mulet och lite småregn men som alltid skönt att få frisk luft och lite rörelse. Vid lunch kom Erika hem, Josefine skulle ha sitt Goodbye Party för sina kompisar innan hon åker iväg till New York. Hon hade dekorerat så snyggt med flaggor och vimplar i USA färger. Kan säga att all tonerfärg i skrivaren är nog slut efter detta :) Men snyggt blev det, hon är verkligen superduktig på att fixa festdekorationer.

Vi gick hem och lagade mat till tjejerna, Anna, Josses kompis var också här. Sen började det dra ihop sig tidsmässigt för tjejerna så Robert och ryckte in och hjälpte till lite med arrangemanget. Sen blev vi utkörda - hmmm vi som är såna´paryprissar :)

Vi fick nöja oss med att åka hem och kolla på film, vi ville se Elton Johns film. Riktig bra, men vilket hårt liv han levt. Fantastiskt bra musik har han skapat genom året. Det är så intressant att få se in i människors liv och följa deras med- och motgångar. Alla har sin historia och alla har något att berätta.Söndagen bjöd på ett underbart väder med sol från klarblå himmel och några grader kallt. Vi bestämde oss för att ta en tur till ön. Det blev som alltid en härlig upplevelse. Solen värmde på altanen där vi satt och njöt vår medhavda lunch och fika.När vi kom hem åkte jag till kontoret ett par timmar och fixade lite. Sen var det dags att avsluta denna helg och ladda om för ny vecka med allt vad den har att erbjuda.

Gillar

Kommentarer