En helg med mediumutbildning

I helgen var jag i Kil på kurs med det engelska mediumet Bill Thomson. Kursen vänder sig både till nybörjare och erfarna för att stärka tilliten till ditt mediumskap, men det handlar också och till stor del om din egna personliga utveckling och din själs resa.

Det fina med dessa kurser och alla övningar vi gör, man kommer varandra nära och möter verkligen människan, själen och inte det yttre med alla dess förutfattade meningar.


En kväll tog en av deltagarna med oss på skrattfest. Hon är skratterapeut och fick oss stt göra massa knasiga saker vilket såklart ledde oss alla i gapflabb 😂
Ett tips var att varje morgon, framför spegeln, sätta en penna i munnen, le och säga nåt. Detta leder oundvikligen till ett du börjar dagen med ett skratt och som det sägs ”fake it till you make it”.

Att gå runt och som pingviner 🐧och skratta pingvinskratt åt alla - ja ni fattar själva - vad ska man göra annat än skratta😂
Livet behöver inta alltid vara så ordentligt och allvarsamt. Lite crazy grejor varje dag lättar upp stämningen och livet.Mycket övningar som alltid. Meditationer varefter vi skriver inspirerade ord. Så häftigt, det är som om pennan skriver av sig själv. Jag tänker inte vad ska jag skriva om. Så fort meditationen är över dyker det första ordet upp och jag börjar skriva. Det blir ord och meningar jag aldrig skulle skriva annars men det är fina ord. Kanhända är det min feminina sida som uttrycker sig, den sidan som är stor inom mig men som jag är blyg för att släppa fram i tal och till viss del i handling. Kanske blev den delen i mig skadad vid något tillfälle i barndomen, kanske en handling, ett ord som gjort att dörren låstes och nyckeln kastades, ångt ner i det undermedvetna. Kanske, kanske kan jag hitta nyckeln via meditation och tystnad, våga plocka upp nyckeln, låsa upp, titta, förlåta och bli hel.


Gillar

Kommentarer