⛄️En mycket berikande dag ☀️

Baddags - igen 🥶
Idag hade vi bestämt att bada i Ramsjön, jag, Kristina och Eliisa. Vi blev glatt överraskade när vi kom upp på höjd och ett vackert vinterlandskap mötte oss. Solen sken från en klarblå himmel så förutsättningarna var maxade denna dag.
Några bilar var på plats men vi gick ett litet stycke från badplatsen och hittade en brygga som låg i solen.
MAGISKT
Kristina som älskar hattar hade dagen till ära tagit med var sin till oss, det gäller att bada med stil och klass och samtidigt vara rädd om sitt lilla huvud.

Vilken omgivning för ett bad. Regnbågen speglade sig i snön som glittrade som kristaller.
Idag lyckades jag stanna i vattnet någon minut. Det är kallt fast ändå inte på något märkligt vis. Men jag är såld på vinterbad - så häftig upplevelse.

Efter det härliga badet åkte vi hem till Eliisa, som bor så mysigt ute på landet, och bastade vedeldad bastu. Vi bjöds på en riktig sparitual med egengjord peeling av granskott, salt och olja som vi sköljde av från baljor fyllda med varmt vatten från kaminen. Underbart skönt.

Efter det bjöds vi på fika i den fina, mysiga inglasade altanen.

Vilken dag - så lycklig att den blev en del av mitt liv 🙏
Underbara vänner 🥰

Avslutade denna dag, denna jul- och nyårsledighet med middag, lutfisk, med Robert och Josefine hos Carina. Sååå himmelskt gott och med ostkaka och hemgjord körsbärskompott till dessert.

Gillar

Kommentarer