🥳 Erika 22 år 🎉

Klart vi ville gratta Erika på sängen hennes första födelsedag i sin egna lägenhet i Stockholm.

Josefine och jag åkte till Erika på tisdagskvällen, så vi skulle vara på plats på morgonen för att sjunga för jubilaren.

På kvällen gick vi ut och åt på en mysig restaurang på Södermalm, nära där hon bor. En tapasrestaurang. Vi beställde in en massa goda små rätter och satt och mös på kvällen.🎼Ja må hon leva, 🎈ja må hon leva ...🎼
Det var upp i ottan för Josefine och mig för Erika skulle ju iväg och jobba.
Kalashatten, tradition 🎁🎊🎈när man fyller år tillika den lilla svenska flaggan, hade vi allt packat med oss tillsammans med paketen.När paket var öppnade, frukosten uppäten åkte Erika till jobbet, Josefine och jag slaggade ytterligare någon timma innan vi gick upp. Promenerade från Erika över söder till Strömkajen för att där ta båten till Hasseludden och Yasuragi.
En fin båttur på en halvtimma.

En av presenterna var en dag/kväll på Yasuragi med trerätters middag. Josefin och jag var på plats redan kl. 13 och Erika anslöt efter jobbet.

Underbart ställe och som alltid på Erikas födelsedag sken solen. Vi badade flera gånger, vi vilade/sov i de sköna gungande stolarna, åt lunch ute, var på Klangmeditation och Zenmeditation och bara njöt av att koppla av.Trerättersmiddagen var jättegod och Erika fick ett litet gratulationsljus i sin dessert.En jättemysig, rolig (ja mycket garv och tok blir det med dessa brudar 🤣😂) avkopplande, minnesvärd och alldeles underbar dag 🥰🙏


Gillar

Kommentarer