Erika till Australien ✈️


Då var det så dags för Erika att åka till andra sidan jordklotet för studier under minst ett år. Australien. Hon ska läsa Event, låter riktigt kul.

Veckan innan hon skulle åka tillbringade hon med oss. Först en helg i Stockholm för Erika och Josefine stod på loppis i Hornstull.
Jag som varit i stockholm på jobb i veckan stannade. Men först träffade jag Riitta en dag och vi njöt av de vackra körsbärsträden i Kungsträdgården.

Robert skulle också varit med men fick dessvärre tillbringa dagarna på lasarettet efter sviterna av sin brutna axel och tumme. Ipren mot smärtan ledde till blödande magsår och svimningar vilket i sin tur blev hjärnskakning igen. Stackaren ❤️Loppisen på Hornstull. Soligt vårväder ☀️Middag och mys med hela familjen 🥰i en hel vecka.
Så var det då dags för avfärd 😭
Det blev Josefine och jag som följde med till Arlanda, Robert är ju inte kry ännu. Vi bodde över natten på Arlanda och åt middag där på kvällen.
VI SES SNART I AUSTRALIEN ❤️❤️❤️❤️
Ha det super duper kul och njut varje dag.
Saknar dig redan, du fantastiska människa. Sådant driv, sådan entusiasm, sådant mod och så otroligt mycket du ordnat med inför resan. Jag är djupt imponerad.
Älskar Dig.

Gillar