Firmafest i Nora đŸ„ł

IgÄr firades det rejÀlt i Nora. Företagarna och Köpmannaföreningen bjöd in till Firmafest för oss företagare i Nora.

Det började med bubbel đŸ„‚och mingel pĂ„ Bryggeriets konsthall. Vi minglade runt pĂ„ utstĂ€llningen ”Kvinna - frĂ„n husfru till #metoo.
HÀr nÄgra smakprov frÄn den.Roger HjĂ€lm, frĂ„n Katrinelund GĂ€stgiveri & Sjökrog, inspirerade oss med sin livs- och företagsresa. Det var mer Ă€n en gĂ„ng jag tappade hakan, wow, vilka strapatser. Imponerade driv vissa har, jag blir sĂ„ inspirerad av dessa företagare. 👏👏👏 Han var inte som Stenmark att ju mer han trĂ€nade ju mer tur hade han, utan han bara Ă€r född med TUR. Å, dĂ„ Ă€r det ju inte sĂ„ svĂ„rt 😂 Ja, ni som hört hans förelĂ€sning fattar.

Årets Företagare i Nora korades och i Ă„r var det Peter och Peter som tog hem priset 🏆 De driver Lilla Hotellet i Nora. Ett supermysigt och pittoreskt litet hotell med grym service. HĂ€r kan ni lĂ€sa mer.Nu vankades mat pĂ„ Bryggerikrogen. Även detta en företagare som lyckats med konceptet. Vilken mat, förrĂ€tten var nog en av topp tre jag Ă€tit, sparris, ramslök och.... ja inte minns jag vad Erik sa men det smakade ljuvligt.
VarmrÀtten var denna godbit.Till kaffet blev det trolleri av Niclas Jacobsson. Det var lite lĂ€skigt nĂ€r RosMarie höll pĂ„ att bli av med armen och vi hoppas att ballongen nu kommit ut den naturliga vĂ€gen. đŸ’©

Ullis försöker med all focus klura ut hur i helskotta ringen kunde hamna pĂ„ nyckelknippan🧐

Niclas fick konkurrens av Peter som Ă€ven han besatt trolleriets konst. đŸŽ©đŸ’«JÀttekul att trÀffa ett trettiotal av de företagare som verkar i Nora. God stÀmning och mÄnga trevliga möten.

Jag gillar verkligen att fĂ„ bedriva CÖ Redovisning i Nora 🙏och att vara en del av staden.


Gillar

Kommentarer