🐟☀️🇸🇪😎 Fiske i Skagern 😎🇸🇪☀️🐟


Dags igen för en fisketur med Kristofer och Larssons Sportfiske. Denna gång stod abborre och gös på listan och sjön var Skagern.

Anette hämtade mig vid 7.30 så bar det iväg. Solen sken så vi hade en fin dag att vänta.

I med båten i vattnet och in med oss båten sen bar det iväg på böljan den blå.Två mycket glada och förväntansfulla tjejer.Kaptenen och mästerfiskaren Kristofer.
Han är verkligen kung på detta.
Underbart vacker och solens strålar börjar så sakteliga värma.Idag fick vi kasta själva. För er som inte läst om förra gången vi fiskade då vi trollade.Obeskrivligt vackert och alldeles spegelblankt.Kristofer spanade in abborrestimmen med ekolodet och vi kastade i den riktning och med det djup han instruerade. Han är så otroligt proffsig och duktig. Anette klippte första, andra, tredje och säkert också den fjärde, abborren. Många var för små så de fick åka tillbaka och växa till sig.Sen fick Kristofer napp, Anette fick äran att dra upp…Jättegäddan… och nu kan hon också vara lycklig över att ha fått dra upp en baddargädda.Jodå jag fick fisk jag med 😂 abborrar och två gäddor.Det var en hel del fler båtar ute som testade fiskelyckan men det var sega fiskar idag, de var inte riktigt på bettet. Efter en god lunch testade vi att få gös. Så nära, så nära men… nej… de verkade visst redan käkat lunch de också 😤Men vilken dag vi haft, det är så grymt kul och spännande att fiska och med detta proffs kvarstår ju bara det roliga för oss - att kasta och sen dra upp fisken- allt runtomkring fixar Kristofer.

Att vi dessutom fick en näst intill sommardag gjorde ju inte upplevelsen sämre.Nöjda med vår fångst tog dagen, dessvärre, slut och vi åkte tillbaka. Vi fick hjälp, tack och lov, att filea upp all fisk, annars vete sjutton om inte katten fått dem 😂Tusen, tusen tack för en oförglömlig dag.

Ha, ha vi har redan bokat nästa fiskedag som blir i slutet av november.

Bäst ni bokar in er innan vi snor alla tider 😂

Väl hemma blev det att tillreda abborrfilerna till dessa kokt potatis och gräddillsås, ljuvligt gott!

Imorgon blir det gädda.Visst blev det gädda!

Jag och Robert gick över till Kerstin och Jörgen och lagade till den i deras kök, ja vi har ju inget eget just nu. Sen bjöd vi till middag vilken blev till belåtenhet. Nu har vi två till Gäddfrälsta 😇


Gillar

Kommentarer