För fulla segel

Efter en god natts sömn åt vi frukost i solen på däck. Ingen brådska, lugnt tempo, skön morgon. Robert och jag gick till butiken för Robert hade glömt sin fleecetröja hemma, vilket var suveränt, för då lättade han på plånboken och köpte sig snygga shorts, snygga trekvartsbyxor och en snygg tröja. Jag fick en ny man ❤️😎. Passade på att införskaffa ett par trekvartsbyxor jag med. Så nu skrattar Pelle P hela vägen till banken 😂Vi åkte från Bullandö via Kanholmsfjärden in i Sandhamnsleden till Stora Nassa och där i Grytan.
Här ligger vi en otroligt vacker naturhamn.För fulla segel kryssade vi fram i den vackra skärgården. Robert, lycklig, bakom ratten. Jag tog det lugnt liggandes, njutande på toften i lä, i solen bakom sprayhooden.
Nån ska ju stå för den maximala njutningen och jag tog den rollen 😎Det är så otroligt vackert och idylliskt här, vilka ställen folk har här i skärgården. Å vi får vara en del av detta - lyxigt - underbart - jippie 😃Rätt som det var så stod sillunch på bordet. Vi ankrade upp vid Hagede. Sämre ställe har jag käkat lunch på. Så mysigt!Sen blev det fulla segel och Robert tog rodret. Susanne fanns alltid, tryggt där och hjälpte till så vi hamnade rätt🤩Ha, ha jag bara posar för syns skull, annars var min position mest liggandes, njutandes i solen.Väl framme i Stora Nassa gick vi en runda på ön. Det var svårt att ta sig fram mellan klipporna. Hela detta område är ett naturreservat och så fantastiskt vackert. Fullt av svanar vilket gjorde det hela ännu mer sagolikt.Det blev grillat till kvällen och gott vin till. Vad kan man mer önska av livet?Att få äta gott, med fina vänner, sin man, i solnedgången det är vad jag kallar minnesvärt ❤️Nu återstår bara att gå till kojs. Måsarna har tystnat, bara en liten enveten myggas surrande är allt som hörs i den ljusa sommarnatten.

Gillar

Kommentarer