🐥Glad 🇸🇪 Påsk 🐥


Tänk så mycket man kan få vara med om på bara några dagar.
Vi åkte från England på Påskaftonens morgon och kom hem till Örebro vid halv tre på eftermiddagen.

Hemma väntade ett nystädat hem och påskfint som Robert och Josefine fixat med. Kände mig så välkommen hem.Ägghalvor med räkor och rom, sill och potatis och en klar en till serverades till förrätt och till varmrätt citronpotatis och lax med ett friskt vitt vin till. Jättegott, nu kommer inte Robert undan längre med ursäkten att han inte kan laga mat.Påskägg fick vi också med en massa godsaker 🐥På påskdagen åkte vi ut till ön. Nyårsafton var det sist vi var här.
Sommarvärme i luften och som alltid sänker sig lugnet så snart vi sätter oss i båten och ror ut.
Vi tog cabben hit, så nu är det dags igen för våra roliga, härliga sommarleksaker 😎Solade, satt på bryggan och njöt, men ett dopp med fötterna fick räcka.En liten tur på sjön med båten.Robert lagade bryggan, några skruvar hade skruvat upp sig under vintern.
Jag krattade barr och kottar.En promenad på ”land” med Swing. Plockade vårens blommor till en bukett att ha på påskbordet.
Det gör mig alltid så glad och det känns som om mor och jag gör det tillsammans fortfarande. Hon tyckte mycket om att plocka blommor. Jag har många minnen från picknickar med mamma och pappa när jag var liten. På våren åkte vi ofta till någon hage och fikade och plockade vitsippor och pappa gjorde en sälgpipa till mig att blåsa i.Nu var det dags för en god enkel Påsklunch med bara favoriter.
Njutbar utsikt som alltid.
Visst blev det en rar liten vårbukett 🌷Nu var det bara att fortsätta att njuta av färgskiftningarna när solen dalar och lyssna till alla fågelläten. Tror mig höra en tjäder i fjärran.
Jag har hört det finns en app som lyssnar av fågelläten, får kolla upp det, för jag tycker det är kul och intressant med fåglar. 🦆🦉🐔


Swing trivs också här, där han kan springa fritt omkring.


Nu har solen gått ner och vi går in och gör kura skymning.


Gillar

Kommentarer