✨Gott Nytt År ✨ 2020 ✨


Nytt år, då börjar allt om igen och det du inte varit nöjd med tidigare kan du alltid göra om och göra rätt. Men du får ju faktiskt den möjligheten varje dag, att välja något annat än det du valt tidigare menar jag, eller börja med en ny bättre vana och städa ut en gammal uttjänt🥳 bra va!

Vi firade in det nya året hos Kerstin och Jörgen på deras lantställe. Skönt för Swing, vår hund, att slippa fyrverkerier. Han är precis som många andra djur livrädd när det smäller.

Det var ett mysigt nyår med god mat och mycket skratt. Vänner 👫 det är verkligen värt att fira och glädjas åt 🎊Långfrukost på nyårsdagen med Kerstins nybakade bröd, jag älskar hennes bak 😂😂

På väg hem stannade vi vid Rynningeviken och rastade Swing, det blåste apa 🐒 så det blev en kort runda.

Robert hade helgen till ära plockat ut Porschen, blev ingen nedcabbad tur, men lite kul ändå.Hur ser det då ut med nyårslöftena detta kommande år?
Det blir som vanligt för min del - inga alls 🤩

Det gäller att ha kul varje dag och se till att fylla och förgylla ögonblicken och dagarna med människor, saker, aktiviteter som gör dig glad och som blir minnesvärda historier att berätta där på parkbänken en dag.

Detta år kommer dock bli på ett annat sätt än de senaste 22 åren, vi kommer vara själva utan barn 😢🥳🥰 Ja det är med blandade känslor precis som det ska vara. Men kul för de små liven att de hittar rätt i sina liv. Josefine åker nu till New York som au pair ett år, helrätt att åka ut i värden och uppleva nya saker. Vi kommer att åka och hälsa på henne och familjen i höst och då kommer vi troligtvis även passa på att pricka en sak från min to do list - Nashville 🤠Älskar countrymusik. Så det blir till att införskaffa en cool cowboyhatt och ett par lika coola boots, sen får Robert sitt lystmäte tillgodosett, en Ford Mustangcab, som vi glider runt i. Tycker allt att även Robert får införskaffa en hatt och boots även han 😱🤩😍 så får jag en egen riktig cowboy 👍Det kommer hända mer nya, spännande saker under 2020 mer om det kommer jag berätta senare, håller det hemligt en stund till.

Så efter en lång ledighet över jul och nyår är jag riktigt taggad på att komma igång med jobbet och allt kul livet har att erbjuda.

🎊GOTT NYTT 2020 🎊

Gillar

Kommentarer