Gulltofsavägen 8

Nu säljer vi vår fina, fantastiska villa i Sörby. Det är såklart förknippat med visst vemod att lämna den plats som givit oss som familj så mycket under 20 år. Men den kommer nu att ge en annan familj glädje och kärlek och många härliga minnen.

Barnen är utflugna och det är dags för Robert Persson Östlund och mig att vända blad och uppleva en ny era vilket blir på Borgmästargatan 1. Ska bli så spännande 😃

Så blev det då beslutat att vi säljer Gulltofsavägen 8 istället för Borgmästargatan 1.
Vi är lyckligt lottade som har två enormt fina hus. Men efter velande fram och tillbaka landade vi i att det är roligt med något nytt i livet och att byta boende kan just vara det.

Men i det här inlägget ska vi kunna se tillbaka på Gulltofsavägen och minnas hur det såg ut iallafall när vi lämnar det. Vi har ju gjort förändringar under våra 20 år här såklart och det är som finast när vi lämnar över det till en ny familj att skapa sina minnen.


Här är vår nyrenoverade hall med specialbyggd garderob, vi blev jättenöjda med resultatet. Alla dörrar o väggar är målade o vi valde vitt för i och med att det är ett enplanshus blir det lite mörkt inne.

Andra delen av hallen blev som ett rum med brasan och fåtöljerna. En skön plats vi ofta hamnade på, i värmen från brasan.

Köket, jag säger bara köket, så otroligt bra det blev när vi gjorde om det. Så praktiskt med lådor istället för skåp. Matlagning går som en dans och känns mycket roligare nu.

Vardagsrummet, ja det tillsammans med de fyra sovrummen stod näst på tur för en makeover men det överlåter vi nu på de nya ägarna.

Mitt kontor
Här har det hamnat lite möbler, var ska vi göra av denna, ställ den på kontoret så länge, därav en härlig tids- och färgkombo.

Även Roberts kontor har samma inredningsstil. 😂

Josefines rum
Ja nu är även hon vuxen och ska snart flytta in i sin nya lägenhet.

Vårt sovrum som i sista minuten inför visningen fick nya påslakan, överkast och kuddar. Men det blir tjusigt på Borgmästargatan.

Toalett och badrum vill hi ju också minnas 😂 även där har tiden fördrivits och mången klurig tanke tänkts.

Tvättstugan i behov av omvårdnad men, men den har fyllt sin funktion.

Vår fina gäststuga

Det bästa på hela huset är vår fina baksida med poolen. Ja det är en historia i sig varför den trädgården inte är färdigställd men det förtäljer jag inte denna gång.

Tusen tack, underbara, fina, härliga Gulltofsavägen 8, om de nya ägarna inte tar hand om dig på bästasätt är det bara du ropar så räddar vi dig.

Gillar

Kommentarer