Helkväll med BNI Engelbrekt


Alltså vilket gäng vi är!
Jag är så glad över alla i det här gänget. Som enda barnet har jag alltid längtat efter att få vara en del i ett gäng, en större gemenskap, men trots, vad jag iallafall själv tycker, mitt utåtriktade och sociala beteende aldrig hittat eller fått varit en del av ett gäng.
Men...plötsligt händer det😃
Tack Johanna för att du ringde mig, efter en Promotionbåtsresa tror jag, och frågade om jag ville komma på BNI. Hade tackat nej många gånger, lite skraj för enminutaren, men denna gång sa jag ja.

Har ni tänkt på vad mycket positivt och kul det kan hända när man säger ja😃👍🥳

Ikväll hade våra eminenta eventansvariga Andreas & Rosie ordnat en helkväll på Pitchers. Hade ingen aning om vilka superkul grejer det fanns där. Wow mersmak delux efter denna afton.
Lagindelning om fem startade kvällen med Prison island, ett fängelseäventyr med 25 olika celler med massor av kluriga, roliga och svettiga uppgifter att lösa.Efter det serverades Tacobuffe, gissa om det smakade bra efter att varit på Prison Island 😋Kvällen fortsatte med ”on air” proffsigaste frågesporteventet med Claes Rosdahl som programledare i snitsig julkostym 🎅🏽Vilken kväll 🤩 Ett stort och varmt tack till Andreas och Rosie som anordnat kvällen på ett fantastiskt sätt och till er alla i Bni Engelbrekt för att ni helt enkelt är BÄST 🥰

Gillar

Kommentarer