🥳 Hipp Hipp Hurra 🎉


Idag är det min födelsedag 🎉

Familjen gratulerade med frukost på sängen. Erika var med på FaceTime från Stockholm. Fantastisk teknik 😃
Det är verkligen något att stanna upp vid, att glädjas åt, att ha en familj som kommer med frukost, flagga, ljus, paket och sång till mig ❤️ Bara mig 🥰🥳

Tänk va kul det är med Facebook ändå, en dag som denna. Så många oväntade grattishälsningar och så många fina, värmande ord.
Det är gott i ❤️ att få höra det medans man lever.Jag jobbade hemifrån idag, skönt att få en dag för sig själv, skrota runt i mysbrallor osminkad och med håret på ända.

Men så fick jag polera upp mig lite till kvällen. Farmor Carina kom över med en fin blomma och goda praliner.Fick så fina presenter av barnen. Blir så glad när de uppmärksammat något jag sagt att jag vill ha och något jag ör sugen på att göra. Den lyhördheten gör mig så glad, dels för egen del men även för dem själva. Det ör en så fin egenskap tycker jag och den kommer glädja många i framtiden.

Erika gav mig en sånglektion som vi ska ta tillsammans i Stockholm. Det är något som stått på min to do list men som jag inte fått ändan ur att pricka - men nu så 🎤 Tack Erika, ska bli så kul!

Josefine hade gjort så fina kort till oss, då började jag böla såklart, så många fina ord. Ja, ja nu får ni veta mer om mig  än ni ska 😂🤫

Josefine har skämskepsen på över våra superfina termosar och fikamuggar. Fattar inte vad det är för fel på oranga Tupperware muggar med inbiten kaffefärg på insidan???

Nu så har vi fått ett snyggt fikakit iallafall. Får se om de gamla inbitna får gå till plastinsamlingen 😳


Nu sitter vi här och myser med ett glas vin. Funderar över livet som rusar fram. Vad vill jag göra innan jag blir lastgammal? Det har liksom blivit mer påtagligt nu när man fattar att livet inte är oändligt. Kroppen, utseende har helt plötsligt blivit äldre medan sinnet bara blir yngre och yngre.

Brukar säga till barnen, sug ur allt du kan vid varje ålder, vissa saker blir inte av när du är femtio som passade sig bättre att göra vid tjugo. Även om du gör dem blir det inte på samma sätt.
Så hur ska jag suga ur de närmsta fem åren innan jag blir 60 år 😳 jösses det är inte sant, nu får jag tokpanik.

Skål och lev livet väl och med glädje!


Gillar

Kommentarer

SophieBjorklund
SophieBjorklund,
Catrinostlund
Catrinostlund,