Hur gick det då med PTn?

 

Jag får frågan lite titt som tätt. Hur går det med träningen, du har väl PT? Jodå visst gick jag all in med min PT, 20 pass. Det var inget fel på honom, en alldeles utmärkt PT som jag varmt rekommenderar till alla och envar som går i träningstankar eller vill förbättra redan befintlig träning. MEN de tjugo gångerna tog slut och det gjorde visst jag också. :(

Varje gång jag dyker på min PT ute i minglet, för dessvärre ses vi ju inte i träningslokalen längre, och det har jag bara en enda persona att skylla på , me myself and I, så blir jag allt lite träningsinspirerad, för vi hade otroligt roligt på våra pass. Det verkar som jag tydligen inte väljer träning i mitt liv, vilket är att föredra om jag vill uppnå ett visst resultat.

Jag fick med mig mycket mer än bara det kroppsliga uppsvinget på mina pass. Du behöver bara justera lite, bara skruva lite på ratten, för att få ett enormt resultat. Har ni tänkt på att det gäller i allt, inte bara träning, men där syns ju resultaten ganska snabbt.
Jag har tagit till mig detta även i mitt eget yrke, redovisningsbranschen, ??? tänker du, PT - Redovisning ??? Ja det är så sant, om du som företagare bara justerar lite, följer våra råd, helt enkelt gör som vi säger :), så kommer du och ditt företag få strålande resultat med en minimal insats från din sida. Men du får vara beredd på att ändra ditt beteendemönster, dina rutiner, annars får du samma resultat som du alltid har fått och då är frågan: Är det goda nyheter?

Så om du vill ha din kropp i trim - Ring en PT

Vill du ha ditt företag i trim - Ring CÖ Redovisning

Gillar

Kommentarer