🇸🇪Hurra för mina 56 år 🇸🇪

56 år har jag levt idag, 56 år 20440 dagar har jag fyllt med livserfarenhet. Jag har på dessa dagar lekt, skrattat, gråtit, dansat, skaffat vänner, arbetat, drivit företag, skaffat familj, gift mig, rest, seglat, plockat svamp, målat kurbits, näverslöjd, sålt mina hantverk på marknader, köpt olika hus, sålt hus, renoverat hus, byggt pool, köpt en ö, utvecklat mig själv, gått mediumutbildningar, gått buggkurs, kört Porsche på racerbana, snorklat, stöpt ljus, skaffat hund, haft husvagn, haft undulater, miniråttor, kanin, lagat mat, umgåtts med vänner, shoppat, myst, mediterat, yogat, vandrat, åkt skidor, åkt snö- och vattenskoter, gått på bio, gått på walk of fame, badat bastu, sovit på slott, i lappkåta, utomhus, varit med på Tv, sjungit i kör, suttit i ledningsgrupper, satt potatis, gått på teater, opera och konserter, plockat blommor, klätt midsommarstång, varit jultomte, varit häxa, sålt glass, skålat i champagne, firat....

Härliga vänner och en underbar familj har förgyllt denna min 56 årsdag i livet.

Igår var vi bjudna till Tina och George och som de fixat för oss. God mat, tapas, fisksoppa och hemgjord jordgubbsglass. Det var dukat med flagga och ballonger och till tårtan bjöds det på skönsång och fyrverkeri i tårtan. Paket fick jag också, en underbar bild på mig och Robert från deras besök hos oss på ön i somras. Rörd över deras värme, tanke och omtänksamhet kom det lite tårar av glädje, syns på bilden ha, ha 🥳 Tack 😊

Födelsedagsmorgonen började med frukost och sång på sängen av Erika och Robert. Paket och överraskning fick jag också. Jättefin ljuslykta, glasunderlägg och en vacker rosbukett.

Sen bar det iväg mot hemligt mål.

Steam Hotell i Västerås för lördagslunch.
Så coolt och mysigt ställe, här kopplar man av och vill verkligen hänga kvar och bara mysa.
Supergod mat i magnifik miljö med underbara familjen (Josse så saknad men var med via FaceTime från New York ett tag iallafall).

Hemma igen kom Carina över med en jättefin orkidé och vi tog en kopp kaffe.

En jättefin och minnesvärd 56 årsdag.

Nu sitter jag här och läser alla grattis på Facebook och sms, det är såååå kul och värmande att få över 300 st gratulationer- magiskt.

Gillar

Kommentarer