😎Hurtbullar Ă€r vi allihopa 😎

Herrejösses vad jag förvÄnar mig sjÀlv detta Är, men det kÀnns sÄ rÀtt och sÄ kul att ge mig sjÀlv tid för egna aktiviteter.
Vid 10 drog jag ivĂ€g till Lindells Sport igen för att Ă€ven jag investera i lĂ„ngfĂ€rdsskridskor. PjĂ€xor och stavar blev inhandlat och skenor och bindningar kommer under nĂ€sta vecka. PjĂ€xorna funkade Ă€ven till turskidor vilket jag nu fĂ„tt lĂ€ra mig har andra egenskaper Ă€n mina nyinvesterade lĂ€ngdskidor. Jösses en ny vĂ€rld har precis öppnat sig för denna novis. Men bra dĂ€r dĂ„ kan vi faktiskt hyra turskidor vid de tillfĂ€llen vi vill tura pĂ„ fjĂ€llet - perfekt 👌

IgÄr fick vi frÄgan frÄn Susanne och Jimmy om vi ville trÀffas ute och göra nÄgot. Vi valde skidor och KÄrsta golfklubb. StrÄlande sol, gnistrande snö, lite folk och tillrÀckligt bra spÄr, lite snö flÀckvis. Vi tog ett par varv sen smakade det, som alltid, gudagott med fika.

Solen vĂ€rmde - fjĂ€llkĂ€nsla 😎

Nöjda och glada över att fÄ trÀffa vÄra vÀnner, fÄtt skida och njutit av vackert vintervÀder Äkte vi hem och direkt ut pÄ stan.
AlltsÄ... vi Àr inte kittade pÄ klÀdfronten heller sen 20 Är tillbaka och inte bara att klÀderna Àr apfula de har krymp ocksÄ.
Vi fick nya termobyxor bÄda tvÄ och jag en ny jacka och en snygg understÀllströja i ull.
VrĂ„lhungriga Ă„t vi pĂ„ Chopchop sen till Ica och nu sitter vi i köket med var sin jĂ€ger och har afterski 😎
Mello fĂ„r bli vĂ„rt afterskiband đŸŽžđŸŽ€đŸŽŒ

Gillar

Kommentarer