😎Hurtbullar är vi allihopa 😎

Herrejösses vad jag förvånar mig själv detta år, men det känns så rätt och så kul att ge mig själv tid för egna aktiviteter.
Vid 10 drog jag iväg till Lindells Sport igen för att även jag investera i långfärdsskridskor. Pjäxor och stavar blev inhandlat och skenor och bindningar kommer under nästa vecka. Pjäxorna funkade även till turskidor vilket jag nu fått lära mig har andra egenskaper än mina nyinvesterade längdskidor. Jösses en ny värld har precis öppnat sig för denna novis. Men bra där då kan vi faktiskt hyra turskidor vid de tillfällen vi vill tura på fjället - perfekt 👌

Igår fick vi frågan från Susanne och Jimmy om vi ville träffas ute och göra något. Vi valde skidor och Kårsta golfklubb. Strålande sol, gnistrande snö, lite folk och tillräckligt bra spår, lite snö fläckvis. Vi tog ett par varv sen smakade det, som alltid, gudagott med fika.

Solen värmde - fjällkänsla 😎

Nöjda och glada över att få träffa våra vänner, fått skida och njutit av vackert vinterväder åkte vi hem och direkt ut på stan.
Alltså... vi är inte kittade på klädfronten heller sen 20 år tillbaka och inte bara att kläderna är apfula de har krymp också.
Vi fick nya termobyxor båda två och jag en ny jacka och en snygg underställströja i ull.
Vrålhungriga åt vi på Chopchop sen till Ica och nu sitter vi i köket med var sin jäger och har afterski 😎
Mello får bli vårt afterskiband 🎸🎤🎼

Gillar

Kommentarer