⚓️ Hvar - Vis  ⚓️


Vilka dagar, vilket gäng!
Magiskt trevliga möten, så mycket klokskap, värme, kreativitet och skratt.

Intensiva dagar, förmiddagarna med föreläsningar från olika företagare. Roliga gruppövningar, sol, bad sightseeing och enorma mängder med mat. Trerätters till både lunch och middag.

Vi bor och är på båtarna stor del av tiden. Fantastiskt fina båtar men vi har den vackraste av dem.Kort morgonpromenad i Hvar innan vi åker vidare mot Vis. Idag ser det ut att bli sol.

Det är verkligen i slutet av säsongen, öarna är helt öde och det är kyligt i luften.Medan båten tog oss från Hvar till Vis hade vi föreläsning av Ica Boglundsängen och Edekyl och värme om hur de arbetar med sin företagskultur och med Josefine gjorde vi en tänkvärd övning om att du vet egentligen väldigt lite om vad människor varit med om och att vi lätt dömer och sorterar in människor i fack utan att egentligen ha minsta aning om varför de reagerar och agerar på ett visst sätt.Lag två ordnade tävling i ”Bygg högst spagettitorn”
Vårt höll i noll sekunder vilket resulterade i en sista plats 😂På eftermiddagen gick vi en guidad tur genom staden Vis i krigets spår på ca 2 timmar. Vis kallas även för "Adriatiska havets Capri" och har utsetts till en av de 10 kvarvarande paradisöarna i världen av Världsnaturfonden.Ön ligger längst ut i den kroatiska skärgården och är känd från Mamma Mia 2. Fram till 1989 var Vis stängd för utländska turister, eftersom den dåvarande jugoslaviska armen hade en militärbas på ön.Middag på Lambik Bar & Bistro
Pizzakväll hos bästa pizzabagaren Teddy som jobbar på Mountain Lodge på vintern.

Fantastisk miljö och supergoda pizzor.Vacker nattvy över kyrkan.Några av oss blev kvar på vår båt och bidrog till en skrattafton vi sent ska glömma. Det ena galnare än det andra. Så tack ni som bidrog till att mitt liv förlängdes med minst tio år. Så därför kommer jag anmäla mig till buggkurs så jag får lära mig bugg, det är ju så kul och speciellt när man får möjlighet att Dansa med någon som verkligen kan.


Gillar