Ingen Sommar utan Lerbäck!

Å så var det dags för sommarens lilla utflykt, Lerbäcks sommarteater!

I år firade de tioårs jubileum och satte upp Rasmus på Luffen igen, vilken var den första teater de spelade och faktiskt den enda som vi inte sett. Vi har alltså gått varje sommar i nio år och det är lika bra varje gång. De har verkligen allt man kan önska sig, proffsigt, genomtänkt in i minsta detalj, föreställningarna bjuder på allt de är roliga, sorgliga, spännande och har allt för alla åldrar. de håller till i en fantastisk miljö och det är underbara människor som spelar och driver teatern. Man blir bara så glad när man kommer dit.

På senare år har de genom ett lotteri samlat in pengar till olika välgörande ändamål så även i år. Jag hade turen på min sida och fick komma upp på scenen tillsammans med två andra medtävlare . Tävlingen gick ut på att stapla fem vedklabbar på varandra och denna stapel skulle stå i tre sekunder utan att rasa..... Gissa vem som vann?? Hurra det gjorde jag! En biljett till höstens mordmiddag.

Ja apropå mordmiddag, har ni sett deras mordgåtor? Ja, vad ska man säga? Det är så bra ,så bra, så bra även det.
Rekommenderar å det varmaste att gå på något, eller varför inte flera av deras fantastiska teatrar, du kommer inte ångra dig.
.

Gillar

Kommentarer