Jag har hur mycket tid som helst

Det känns faktiskt så, att jag har hur mycket tid som helst. Det är ju inte sällan man hör jag hinner inte, jag har inte tid, och jag får ofta höra hur hinner du, du gör ju hur mycket som helst.

Ja visst gör jag och ändå har jag gott om tid. För vet ni, det kommer ny tid hela tiden. Tiden är oändlig den bara går och går och det enda vi har är nu, hela tiden nya nu där vi kan välja vad vi ska göra eller hur vi ska förhålla oss till detta unika enda tillfälle - nu.

Läste för några dagar sedan här på Facebook någon klok människa som skrev om att varje ögonblick är så unikt. Så som det ser ut precis nu, med de människor som sitter på detta tåg, vädret utanför, de människor och djur som finns, just nu, utanför tågfönstret, kommer aldrig mer existera på exakt samma sätt någon mer gång. Ganska coolt tycker jag, varje ögonblick är unikt och du väljer hur du vill betrakta detta unika ögonblick.

Nu har jag filosoferat tillräckligt 🧐

Det här är vad jag gjort den senaste veckan.

I fredags var jag och Josefine ute på halkbanan, Ytongbanan. Jag har så länge funderat på att åka dit, men så fick vi i BNI teamet ett erbjudande som jag såklart tackade ja till. Det är nog en av anledningarna till att jag gör så mycket- jag tackar ja när tillfälle erbjuds.
Det var då bara jag och Josefine som hade tackat ja så vi fick en riktigt lyxig eftermiddag.
Sune, vår instruktör, med över 50 års erfarenhet, lotsade oss först genom teorin om bromssträckor, däck, halka, fordon och massor av annat man bör känna till.
Sen var det ut på banan. Josefine fick låna en egen bil, så vi fick verkligen massor av körtid.
Jättekul och lärorikt.
Jag var mest förundrad över att man ska ha så små rattrörelser när man väjer på halt underlag och att bromssträckan inte är så lång när du bromsar på torr asfalt. Bra att få känna på bilens all säkerhetsutrustning, den hjälper verkligen till om olyckan skulle vara framme.


Vi hade ett fantastiskt skådespel med solen som gick ner och skapade en vacker solnedgång och så månen i sin fulla prakt som mötte upp på andra sidan. Bara detta NU var magiskt.

Helgen ägnade Robert och jag bl.a åt att åka runt och kolla på kakel till köket som vi nu äntligen ska renovera. Jag har svårt att se bilden hur det kommer se ut så Robert var gullig och illustrerade det för mig.På lördagskvällen bjöd vi över Lovisa, Ellen och Elsa på middag. Josefine var också hemma. Jag gjorde en god stek på rostbiff med potatisgratäng, sås och sallad och till dessert blev det semla och kaffe.
Gott och jättemysig kväll.

På söndagsförmiddagen åkte Kerstin och jag till vårt gym på Borgmästargatan och tränade. Det blev en timma på löpbandet sen lite muskelförstärkande övningar 🏋️‍♀️. Efteråt blev det bastu och goda samtal.Måndagen tog jag en jobbahemmadag. Swing hade varit lite loy så jag var hemma med honom. Det är verkligen en fantastisk möjlighet att ibland få arbeta hemifrån, skrota runt i mysbyxor, omålad och med håret på ända. Att få ta sin förmiddagsfika i godan ro med bara sig själv som sällskap, ja denna dag hade jag ju iochförsig Swing som sällskap 🐶

På eftermiddagen var det dags att snitsa till sig för det var dags att åka till Arlanda för vidare färd mot Östersund. Olle hämtade mig och vi mötte upp Göran på flygplatsen.
Framme i Östersund återstod bara sängen och sova.

Efter en god hotellfrukost hämtades vi av Ufuk och vi åkte till deras kontor som låg vackert vid Storsjön.
Det var inte mycket snö här heller men marken var iallafall vit.
Vi var kvar hela dagen och gick igenom företaget. Vi har en spännande och utmanande resa framför oss.

Vid 19.30 gick planet tillbaka till Stockholm. Jag tog flygbussen direkt hem till Erika där jag skulle sova. Mysigt att få träffa henne en stund, det var ett tag sedan jag var hemma hos henne. Hon har fixat så fint i sin lägenhet.
Morgonen därefter åkte Erika till jobbet och jag mötte upp Josefine som kom från Örebro. Vi skulle tillbringa dagen på Formex.

Vi hade en superkul och kreativ dag.Så mycket snyggt att inspireras av och vi fick en hel del uppslag till tänkta produkter i vår framtida webbshop 🇸🇪


Å så blev vi bjudna på bubbel 🥂
Sen blev det livat värre 😂Vilken uppsjö av produkter det finns och detta är bara en bråkdel. Är det inte så att allt detta är väldigt ”onödigt roligt”?

Hittade snyggaste soffan så nu vill jag ringa ut den gamla och ringa in den nya 💸💸💸

Göra om, göra om, göra om🌟 Till vilken nytta kan man undra. Men ett hem i balans betyder inte att allt är modernt och flashigt utan allt ska vara i harmoni - Feng shui när det är som bäst.

Montrar med CÖ färgerna lockade såklart mina blickar. Hmmm 🤔 undrar om man skulle måla bokhyllan svart?Tulpanens dag, vi köpte en bukett med hem till Erika samtidigt som slanten gick till de hemlösa. Kändes iallafall lite bra att medans vi frotterade oss i inredning kunde avvara några kronor till dem som inte ens har ett hem.Vi fick en superdag jag och Josefine på Formex. Nu gäller det att suga i sig varje sekund med henne. Om bara några veckor beger hon sig till New York som aupair ett år 😭min lilla unge.

På kvällen gick vi och Erika ut och åt gott. Vi sov ytterligare en natt hos henne.

Torsdagen och fredagen jobbade jag i Älvsjö. Hann även med en lunch med Charlotta 😍 och innan jag åkte hem blev det en fika med Anette på hotellet. Vi lyckades pricka in att jag gick ut från repan precis när de checkade in. Bra odds att lyckas med det.
Två härliga möten 🥰

Tåg hem till Örebro efter en händelserik vecka.
Hämtad av Robert och väl hemma hade han fixat så mysigt med tapas och vin.

Livet är allt bra gott ❤️

Gillar

Kommentarer