Jag och min kamera på Walkabout

Själva ursprunget till min blogg är att jag tycker om att fota och att dokumentera mitt liv i ord och bild.
Förr, då man hade pappersfoton, kunde jag verkligen bli försjunken i att skapa fotoalbumen. Från sjuårsåldern, då jag fick min första kamera fram till 2000, har jag fina album - mitt liv - i kronologisk ORDNING 😂 (ha, ha mitt signum - Ordning).
Sen... barn nummer två...nu hittade jag inte tiden...så fotona lades på hög...en dag...ska jag ta tag i det...
Här någonstans slutade även pappersfotona och det började bli digitalt. Så nu finns det minneskort och hårddiskar med foton. Å ingen Ordning har jag på dem heller.
Men så bestämde jag mig, jag hoppar över den perioden i mitt liv och börjar nu och framåt, för som ordspråket säger:
”Bästa tiden att plantera ett träd var för tjugo år sedan, den näst bästa tiden är nu.”

Så jag startade min blogg 😃 och Ordningen var återställd.När jag och min kamera är ute och går så ser jag omgivningarna med andra ögon, lägger märke till detaljer, bladens utformning, olika färger, material och former som möter varandra och skapar vackra kontraster.
Tavlor, fönster, intressanta, vackra detaljer, de små undren.Under varje måltid här på Artur Findley College njuter jag av fåren som går utanför fönstret. Lammen har kommit och skuttar runt så glatt. Vilken idyllisk utsikt. 🐑Idag var det ännu mer vårvärme än igår. Såklart promenerade alla runt i parken och njöt av alla växter, som för var dag slår ut mer och mer.

Idag styrde vi lunchpromenaden genom hästhagen ner till kyrkan, Church of St Mary the Virgin. Kyrkan är från 1100 talet.Å så dessa superfina skorstenar. Alla är visst inte riktiga, utan bara för prydnad. Enligt vad jag hörde idag är det status med skorstenar, att ju fler desto förmögnare. Fick även veta att det är lika med våra alléer, ju fler träd desto mer status.Ja, min vecka är rik på många olika vis 🙏

Gillar

Kommentarer