🚱 Jelsa - Solta 🚱


Dagens destination Àr Maslinica pÄ ön Solta, en av de mest underbara platserna i Adriatiska havet. Den omgivande naturens skönhet Àr i harmoni med de historiska, arkitektoniska och miljömÀssiga vÀrdena i det gamla slottet och pittoreska stenhus. BosÀttningen utvecklades kring slottet som byggdes av adelsfamiljen Marchi 1708. Maslinica Àr ett stort turistmÄl för naturÀlskare med sina orörda strÀnder och det kristallklara havet.Idag jobbade vi med Business Match vĂ€rdeord GlĂ€dje 😃 Engagemang đŸ„ł LĂ„ngsiktighet đŸ„° Respekt đŸ€©
Varje grupp skulle illustrera sitt ord. Vi hade glĂ€dje. Ha ha det skulle vi försöka fĂ„ till i kroppsskrift vilket gick kĂ€pprĂ€tt Ă„t helskotta men vi fick mycket glĂ€dje under sjĂ€lva byggandet 😂

Ser mer ut som ett gÀng dönickar.Vi tog hjĂ€lp av hela gruppen - detta fick bli GLÄDJE đŸ„łMorgongympa😅 Squaerdance đŸ‘Żâ€â™€ïž förelĂ€sning av Josefin hade vi ocksĂ„ pĂ„ denna magiska plats.
NÄgra av oss avslutade med ett dopp i havet. BÀst att passa pÄ.Ny gruppuppgift, skriva varsin vers till Waterloo som sedan skulle framföras för den andra gruppen pÄ kvÀllens middag. HÀr ocksÄ med varsitt av Business Match vÀrdeord.Middag pÄ restaurang Sampjer.
Restauranger ligger vackert med utsikt över havet.KvÀllen avslutades pÄ bÄten med allsÄng sedan blev disco och slutligen dans och hÄlligÄng pÄ dÀck i mÄnskenet.
Vilken magiskt hÀrlig resa vi haft. Tacksam att fÄ vara med detta hÀrliga nÀtverk, det ger verkligen energi och livsglÀdje ja och förhoppningsvis nÄgon business ocksÄ men de flesta affÀrer bygger pÄ relationer och det har vi verkligen byggt under dessa dagar.


Gillar