Josefines Student

Nu har vår yngsta lilla dotter, Josefine, tagit studenten. 🎼🇸🇪 Fy fan va hon är bra 🎼 🇸🇪
Tolv år i skolan är nu till ända där hon flitigt pluggat och går nu ut med fina betyg, vilket är ett kvitto på att hon är en intelligent tjej som kan göra det jobb som krävs för att få det resultat hon önskat. Stort 🎓

Såklart började dagen med champangefrukost, här åker de iväg, Pelle och Josefine. 🍾🥂Vi andra i familjen hade gjort de flesta förberedelserna redan igår. Björkar, dukning, blommor, banderoller och presenter. Det är så kul att anordna fest. Ren njutning att få duka fina festbord, för att sedan invänta alla gäster som gör festen till ett fint minne.Så var det dags för utspringet, Josefines klass, Samsprint, var först ut och vi var på plats i god tid så vi skulle se bra.
Vilken glädje och jubel från glada studenter som för sista gången lämnar Rudbeckskolan🥳

Kramar och gratulationer från vänner och familj!
Vilken stor dag detta är.Så var det dags för marschen genom stan och sen alla flaken med sjungades studenter på och många var de och med skiftande budskap på banderollerna.Mottagning på Borgmästargatan med släkt och vänner.Jag hade gjort en Studentbok till Josefine med hjälp av alla gäster som fått skriva en hälsning eller ett tal eller några goda ord på vägen. Så många fina ord blev sagda denna dag, till vår fantastiska dotter Josefine. Inte ett öga torrt men tillika många skratt.
Vi är rika som har varandra ❤️🙏Jag är verkligen så glad för alla dessa fester som vi ordnat under åren. Det är de minnen som jag värderar högst, att samla vår släkt och våra vänner. För vad vore livet utan andra människor och mötet med människor, det andra runt omkring är bara kryddor som förstärker mötet.Tack Josefine och alla gäster för en minnesvärd Student 5 juni 2019.

Här kan ni läsa Josefines blogginlägg om studenten. https://nouw.com/josefineostlund/studenten-36013632


Gillar

Kommentarer