🎄 Juldagen och annandagen ⛾


Juldagen blev en riktig slappardag, hela familjen strosade runt i pyjamas hela dagen.

LĂ„ng skön frukost, och mysigt och vĂ€rdefullt att i lugn och ro kunna sitta och samtala. Det Ă€r sĂ„ fint att höra pĂ„ vĂ„ra kloka tjejer och höra om deras livsval och hur de ser pĂ„ livet. Stolta blir vi 😃 och de uttrycker verkligen tacksamhet över oss och sin uppvĂ€xt. DĂ„ har vi lyckats med vĂ„r livsuppgift hĂ€r pĂ„ jorden đŸ„°

Sen ö agade vi tacos, ha ha det Àr ju ett mÄste nÀr barnen kommer hem. Men ocksÄ en bra och praktisk rÀtt med en vegetarian i familjen och, som nu, ett hus utan ordentligt kök.

PÄ eftermiddagen blev det filmtajm. Sen var det dags för Erika att Äka tillbaka till Stockholm för hon skulle jobba. Josefine skjutsade henne till tÄget och Äkte Àven hon hem efter det.

Det Àr sÄ kul att ha dem hos oss, det Àr en ny era som börjar i vÄra liv nu nÀr barnen har sitt eget. KÀnns extra kul att ha dem hos oss hÀr i nya huset. Dess sociala ytor vÀlkomnar verkligen till umgÀnge och samtal, faktiskt pÄ ett helt annat sÀtt Àn Gulltofsa, det var ett hus för familjeliv. SÄ glad över vÄrat husval, det stÀmmer sÄ i tiden och var vi befinner oss i livscykeln.Annandagen bjöd pÄ sol och snö sÄ vi beslutade att Äka ut till ön. Vi packade lÄngfÀrdsskridskor och lÀngdskidor dÄ vi inte visste vilket som skulle lÀmpa sig bÀst. Det blev skridskorna.
AlltsÄ, fatta, vilka stÀllen vi har, ibland mÄste man verkligen stanna upp och se vad man skapat i livet. Denna plats Àr magisk.

Vi spÀnde pÄ oss skridskorna och upptÀckte Storsjön. Det Àr sÄ kul och hÀrligt med lÄngfÀrdsskridskor, att pÄ ett enkelt sÀtt glida fram, och med bra fart ta sig lÄnga strÀckor utan större anstrÀngning. Helt i min smak!Vi avslutar med kaffe och mackor pÄ altanen och ser solen dala bakom skogen.VÀl hemma tog jag en kort tur till stan, ocksÄ hur lyxigt som helst, denna nÀrhet till city. TÀnkte kolla in rean pÄ Eva och Heaven men bÄda hade redan stÀngt för dagen sÄ jag strosade en stund innan jag gick till Cityhallen och handlade lite mat.

SĂ„ fint med all belysning i stan. Vi verkligen upptĂ€cker Örebro i ett nytt ljus nu.Hemma igen, Ät tacorester, Josefine kom över en stund och hÀmtade lite mer grejor frÄn julen. Ja sen var det dags att krypa till kojs.

Men skönt
vi Ă€r lediga dagarna mellan jul och nyĂ„r ocksĂ„ 😃

Gillar