🎄Julen 2020 🎄

Jul, jul strÄlande jul.
Vi hade en fin jul och inte sÄ annorlunda mot andra Är. Visst i Är skulle vi varit alla i slÀkten men vi valde att dela upp oss sÄsom det brukar kunna vara vartannat Är nÀr Stockholmarna firar med StockholmsslÀkten.

Erika kom redan pÄ mÄndagen och Äkte hem idag mÄndag sÄ vi fick en hel vecka att mysa tillsammans. Den stora bonusen var för vÄr del att Josefine kom hem tidigare frÄn sitt aupair Är sÄ hela familjen var samlad.

PÄ julafton kom Àven Farmor Carina och Lovisa. Vi drack glögg ute pÄ altanen nÀr de kom. Dagen till Àra sken solen, vilket var sÀkert en mÄnad sedan sist.
Sen blev det julbord, julklappar och risalamalta.

MÄnga godsaker pÄ julbordet.
Ny duk pÄ bordet och fint dukat blev det.

Kaffe och goda hembakta kakor och en smarrig bakelse frÄn farmor gick ner det ocksÄ.
Finservisen tog jag fram, alltid lika fint att fÄ anvÀnda mors gamla servis.

IÄr kom det ingen tomte vi tyckte han kunde gÄ till andra detta Är och spara lite pÄ besöken. Men paket hade han lÀmnat iallafall och vackra sÄdana ocksÄ.

En fin julafton blev det med vĂ„ra nĂ€ra och kĂ€ra 😍

Juldagen bjöd Àven den pÄ en solig, frostig dag sÄ Robert och jag tog en rejÀl promenad runt Oset. Otroligt vacker natur vi har pÄ promenadavstÄnd.

Annandagen Ă€ven den solig och frostig. Hela familjen Ă„kte till Ånnaboda och hade med picknickfrukost. SĂ„ mysigt.

PĂ„ eftermiddagen kom Carina, Lovisa, Ellen och Elsa till oss och vi grillade korv ute och tjejerna fick lite julklappar.

PÄ söndagen gick Erika, Josefine och jag pÄ stan och spenderade ytterligare nÄgra tusen för det gÀller att hÄlla handlarna vid liv.

Gillar

Kommentarer