Juligt

Vilken julstämning det blev idag med klappar i massor.
Avslutning för i år med vårt härliga BNI gäng. Vi hade julklappsbyte och jag hade turen att få två fina kökshanddukar o en tvål from Olssons Magasin.
Alla fick också, av vår konstnär Tomas Vagner, en jättefin jultavla.
På kontoret blev jag överraskad av Therese med fina praliner från Nora Chokladskola och Mille kom med ett potpurri från Bergslagen bestående av bubbel, röda viner, Bergslagspraliner, handgjord tvål och bivaxljus.

Vilken fröjd! Inte bara innehållet utan mest tanken de har haft, en omsorg och en tanke på just mig ❤️att vilja köpa en klapp till just mig. Det värmer enormt.

På eftermiddagen hade jag ordnat fika på hemlig plats för Team CÖ. Avgång från kontoret 14.30 och vi begav oss till Olssons Magasin där alla fick sin julklapp, presentkort att handla för, 450 kr inkl. moms såklart, ha ha ja det där kan vi ju.
Det var ett fint utbud vi hade att frottera oss i.

Olssons Magasin drivs av Ann-Sofie Ohlson och ligger i Sjågesta, Glanshammar. Här kan du handla hållbart, användbart och snyggt vilket jag skriver under på att det verkligen var och till jättebra priser dessutom.
Hör anordnas även kurser i diverse hantverk, författaraftnar och massor av annat kul. Du hittar mer info här http://www.olssonsmagasin.se/

Vi bjöds på glögg o fika.

Nöjda och glada begav vi oss hemåt.
Här är hela min julklappsskörd 🎁

Inte nog med detta Clarion och Ia hade bjudit in BNI Engelbrekt till en kväll med Jewels of Queen med dryck och tilltugg. Jättetrevligt och bra musik.

Vilken generositet dagen bjudit på i alla former inte bara materiellt utan alla härliga människor jag har förmånen att omges av.

Tacksam 🙏

Gillar

Kommentarer

Catrinostlund
Catrinostlund,
Tack, ja det var en härlig dag 🎅🏽
nouw.com/catrinostlund
Lilian Thornlid
,
Åh vad man blir glad när man läser Dina inlägg. Du har alltid varit en härlig person som spridit så mycket glädje och värme. Du är så värd allt bra som kommer till Dig för att Du är den härliga Catrin som Du är, Du gör världen lite bättre för så många. Kramar Lilian
Catrinostlund
Catrinostlund,
Tusen tack underbara du, så glad jag blir. Så mycket kul vi haft med mycket tok och många skratt. Kram
nouw.com/catrinostlund