🌮Kap Verde 🌮 Underbar dag vid havet 🌮


Visst Àr det just till havet, vÀrmen, solen och de salta baden vi lÀngtar till nÀr det grÄa, kalla november kommer i Sverige.

Idag har vi njutit i fulla drag av just detta.

Det var gul flagg idag, efter tvÄ dagar med rödflagg. Toppen att fÄ bada i havet. Vattnet Àr gudomligt skönt, vi tippar runt 25 grader. Trots gul flagg var det ÀndÄ rejÀla vÄgor sÄ det gÀller att vara pÄ sin vakt. Det Àr krafft i vÄgorna och det Àr lÀtt att Äka med i strömmarna som blir.Vi gick upp och Ät lunch vid tre sen gick vi tillbaka för vi hade bestÀmt att vara pÄ stranden Ànda till solnedgÄngen.

Det blev blÄsigare pÄ eftermiddagen och solnedgÄngen fick vi men det var slöjor för den sista biten.Vackra vyer pÄ hotellomrÄdet ocksÄ pÄ vÀgen tillbaka.Å sĂ„ lilla jag 😃Lite relax pÄ rummet och vissa dagar hade stÀderskorna gjort sÄ fint pÄ sÀngarna.


Idag slog vi till med en fördrink innan middagen. Trots all-inclusive har vi inte varit hÄrda pÄ drinkarna. Vi tog var sin pinacolada.Desserter i mÀngder, idag hittade vi en hel del smarrigt.Efter middagen kollade vi pĂ„ slutspurten pĂ„ dagens show som var ett band som spelade, de var bra. Vi stannade kvar hela karaoken ikvĂ€ll för de som sjöng var riktigt bra allihopa. Ha ha kanske berodde det pĂ„ fördrinken. đŸ€Ș

Innan vi tackade för denna dagen blev det en avslutningsdrink. Ja det Ă€r ju sista kvĂ€llen sĂ„ 🍾 denna drink hade jag spanat in andra som druckit men inte fattat vad det var, men nu sÄ Martini espresso. SĂ„ god, den bestĂ„r av espresso, vodka, kaluha och is.Gillar