🍮Köksrenovering BorgmĂ€stargatan đŸ«–


14 november 2021
DĂ„ var det dags att dra igĂ„ng med projekt Köksrenovering de lux. Köket som fanns var inte praktiskt för boende men funkade ju bra nĂ€r det var kontor. Det finns ingen flĂ€kt, eller jo, man sĂ€tter pĂ„ flĂ€kten som via ett rör gĂ„r genom köksskĂ„pen, som brukligt, men dĂ€r tog det slut, istĂ€llet för att det fortsĂ€tter ut sĂ„ var röret kapat och allt stekos Ă„ker ut i rummet igen. Hmmm nĂ„gon som tĂ€nkt till 🔝😂

Vi beslutade Àven att ta bort det lilla extra rummet och toaletten och göra ett stort kök.

Bilder innan renoveringVi plockade ur skÄp, flyttade ut kyl/frys och lite kökssaker till vÄrt nya provisoriska kök i vardagsrummet.

Sen kom snickarna frÄn Krafft och började riva. Ett rejÀlt rivningsarbete var det och det dök upp massor av rör och ledningar som kunde tas bort.Fix för nytt golv, i sista minuten kom vi pÄ att vi skulle ha golvvÀrme.Ja det var mycket planering av el, var kontakter skulle sitta, om vi kunde riva vissa vÀggar och dÄ Àndrades ju ritningen, sÄ tÀnk om igen, Àndra lite, men sÄ bra det blev. JÀtteglada nÀr Àntligen köksskÄpen började dyka upp och vi kunde ana hur det skulle komma att se ut.

DĂ„ har vi 14 januari 2022 sĂ„ det har tagit tid 💾💾💾12 januari 2022SĂ„ nöjda 😃


Gillar