Kraften đŸŒ·KĂ€nslorna đŸ„° Mediumskapet


Att vara i kraften, att kĂ€nna in, Ă€r begrepp som vi hela tiden arbetar med hĂ€r pĂ„ kursen, jag fattar forfarande inte/kan inte kĂ€nna nĂ€r jag Ă€r i kraften och nĂ€r jag inte Ă€r det. KĂ€nn in, ”blend with the Spirit”. Ja, jag tĂ€nker det, Ă€r det dĂ„ jag gör det, eller hur ska det kĂ€nnas?

Vi fĂ„r genom olika övningar prova pĂ„ att ta kontakt. Det Ă€r ofta sĂ„ subtila signaler, diffusa bilder. Är det fantasin - Ă€r det andekontakten? Allt kĂ€nns lika men sĂ„ plötsligt stĂ€mmer allt klockrent och dĂ„ Ă€r det sĂ„ coolt.Bilder, kÀnslor, ord visas. De ska tolkas, passera ditt filter, ditt kritiska sinne, ditt ego, dina tvivel och sedan vidare via dina egna erfarenheter för att tolkas till ett bevis, ett meddelande som ska mottas av nÄgon vars filter, rÀdslor, kÀnslor, tvivel ocksÄ stÄr emellan det vÄra nÀra och kÀra frÄn andra sidan vill förmedla.

Det Ă€r nog sĂ„ svĂ„rt med kommunikation mellan oss levande men nĂ€r orden inte finns, dĂ„ mĂ„ste vi lĂ€ra oss de andra sinnenas sprĂ„k. Det Ă€r som att lĂ€ra sig ett frĂ€mmande sprĂ„k dĂ€r du hört ett och annat ord tidigare men aldrig en hel mening. Men sĂ„ ibland hĂ€nder det - Du sĂ€tter hela meningen 🙏 och mottagaren fattar 😃Idag var det vÄr och varmt i luften. Vi tog en promenad genom parken och hÀsthagarna för att titta pÄ kyrkan. Vissa platser gÄr det liksom inte att fÄ nog av. Varje vinkel varje vrÄ Àr sÄ bedÄrande vacker. Detta Àr en sÄ unik miljö, det Àr inte som vilken slottspark som helst, denna Àr verkligen som tagen ur en annan tid. Det Àr vi moderna mÀnniskor som ser helt malplacerade ut hÀr.Det Àr mycket glÀdje och skratt pÄ kursen. Jag trÀffar sÄ mÄnga trevliga mÀnniskor, var och en med sin livshistoria. Man kommer varandra nÀra, förtroliga, stöttande, peppande och intressanta samtal.

Imorgon Ă€r det weeping wednesday 😭 det Ă€r dĂ„ fördĂ€mningarna slĂ€pper för mĂ„nga. Jag tjuvstartade redan i mĂ„ndags. Det Ă€r skönt att slĂ€ppa pĂ„ trycket. Ser det lite som att stĂ€da, att det Ă€r kroppens sĂ€tt att rena kĂ€nslorna, sĂ„ solen och glĂ€djens strĂ„lar kan komma in igen.Det Àr skönt hÀr, borta frÄn det vanliga bruset, att gÄ inÄt och lÀra kÀnna sig sjÀlv. Vi Àr rÀtt lika trots allt, alla brottas vi med vÄra jordiska saker. Livet denna vecka, hÀr pÄ Artur Findley College Àr ÀndÄ bekymmerslöst och enkelt och det Àr sÄ skönt att vila i det.

Hoppas Àven du hittar din plats för vila och ÄterhÀmtning.


Gillar

Kommentarer