Kraften 🌷Känslorna 🥰 Mediumskapet


Att vara i kraften, att känna in, är begrepp som vi hela tiden arbetar med här på kursen, jag fattar forfarande inte/kan inte känna när jag är i kraften och när jag inte är det. Känn in, ”blend with the Spirit”. Ja, jag tänker det, är det då jag gör det, eller hur ska det kännas?

Vi får genom olika övningar prova på att ta kontakt. Det är ofta så subtila signaler, diffusa bilder. Är det fantasin - är det andekontakten? Allt känns lika men så plötsligt stämmer allt klockrent och då är det så coolt.Bilder, känslor, ord visas. De ska tolkas, passera ditt filter, ditt kritiska sinne, ditt ego, dina tvivel och sedan vidare via dina egna erfarenheter för att tolkas till ett bevis, ett meddelande som ska mottas av någon vars filter, rädslor, känslor, tvivel också står emellan det våra nära och kära från andra sidan vill förmedla.

Det är nog så svårt med kommunikation mellan oss levande men när orden inte finns, då måste vi lära oss de andra sinnenas språk. Det är som att lära sig ett främmande språk där du hört ett och annat ord tidigare men aldrig en hel mening. Men så ibland händer det - Du sätter hela meningen 🙏 och mottagaren fattar 😃Idag var det vår och varmt i luften. Vi tog en promenad genom parken och hästhagarna för att titta på kyrkan. Vissa platser går det liksom inte att få nog av. Varje vinkel varje vrå är så bedårande vacker. Detta är en så unik miljö, det är inte som vilken slottspark som helst, denna är verkligen som tagen ur en annan tid. Det är vi moderna människor som ser helt malplacerade ut här.Det är mycket glädje och skratt på kursen. Jag träffar så många trevliga människor, var och en med sin livshistoria. Man kommer varandra nära, förtroliga, stöttande, peppande och intressanta samtal.

Imorgon är det weeping wednesday 😭 det är då fördämningarna släpper för många. Jag tjuvstartade redan i måndags. Det är skönt att släppa på trycket. Ser det lite som att städa, att det är kroppens sätt att rena känslorna, så solen och glädjens strålar kan komma in igen.Det är skönt här, borta från det vanliga bruset, att gå inåt och lära känna sig själv. Vi är rätt lika trots allt, alla brottas vi med våra jordiska saker. Livet denna vecka, här på Artur Findley College är ändå bekymmerslöst och enkelt och det är så skönt att vila i det.

Hoppas även du hittar din plats för vila och återhämtning.


Gillar

Kommentarer