✈️ Kroatien- Split - Hvar 💦

Business Match en nätverksresa till Kroatien med närmare femtio andra företagare.

Upp i ottan och buss från Örebro till Arlanda vid tre i natt. Flyg till Split och därifrån med buss till hamnen där våra fartyg Paradise och Katarina väntade på oss.
Vi fick dela upp gruppen på två och jag hamnade på Paradise.Ytterligare gruppindelning på respektive båt där jag hamnade i grupp ett som skulle ansvara för trivseln på båten dag ett och göra denna tur till ett oförglömligt minne för alla deltagare.

Vi bjöds på en god trerätters lunch och där berättade vi för varandra om vilka vi är och lite kul om vår resa genom livet. Här kläckte vi även idén till vår aktivitet som blev squaredance. Detta tack vare att vi hade turen att ha Robert som är gammal caller i vårt lag.
Det blev en livat stund på båten och förhoppningsvis en oförglömlig stund.Vi anlände till vårt första stopp ön Hvar, vilken bjöd på regn. Men vädret till trots var vi några som gick en liten promenad på ön.Vackra vyer trots en mulen och regnig dag.Sen slöt vi oss till resterande gänget som satt på en restaurang under en markis.

Tillbaks på båten för att piffa till oss inför kvällens ”Captains Dinner”.


Gillar