Lugn & skön söndag


...behövdes verkligen nu efter allt kul jag gjort. Men en liten utflykt, kanske den sista för säsongen, med cabben tog vi mellan regnskurarna.

Långfrukost, Bloggade om Affärsexpeditionen , satt och läste allas inlägg på Facebook och såg att Ann-Sofie på Olssons Magasin var med på höstmarknad i Ringaby.
- Robert ska vi ta cabben och ta en tur?
När cabben får följa med hänger Robert lättare med 😂 på denna typ av event 👍Ringaby Herrgård har jag aldrig varken hört talas om eller varit på tidigare. Var kanske inte den största eller bästa höstmarknad jag besökt men mysigt ändå.
Olsson Magasin levererade såklart både fina produkter och så fint marknadsstånd med den läckra lilla Citroënen.Ostkaka, kalvdans och goda chokladpraliner fick tillsammans med ljung och en fin höstkrans följa med hem.

Visst var kossorna roliga?Kan det va’ Bröderna Djup som spelade?
Ja, lite mysigt med dragspel och klarinett i bakgrunden var det allt.Mysigt att komma hem, tända brasan, värma oss, laga god söndagsmiddag med köttfärslimpa, potatismos och brunsås med kaffe och pralin efter maten och ostkaka, kalvdans, sylt och grädde som avslutning på en skön söndag.

Mätt - japp 😃

Gillar

Kommentarer