Man kan hinna mycket på en vecka

Jag får ofta kommentaren,
”Vad mycket du gör, hur hinner du?”
Ja, vi har ju alla fått något som är rättvist och lika för oss alla, 24 timmar/dygn, men hur vi väljer att disponera dem är olika.

Denna vecka var det fulltecknat i almanackan. Förutom det sedvanliga arbetet var det aktiviteter varje kväll.

Måndag - Yoga
Jag har äntligen fått ändan ur och anmält mig till Yoga på Happy Spine. Jag är stelare än stelast så det är verkligen välbehövligt. Kroppen jublar samtidigt som den skriker ajjjjjj. Somnar som en stock när jag kommer efter varje pass.

Tisdag
Upp i ottan och iväg till Nora på Företagarnas Frukostmöte. Vi fick med oss en fin banderoll med Noras platsvarumärke som vi satte i vårt fönster.På tisdagskvällen var det fullmäktigemöte på Länsförsäkringar. Jag har varit med i fullmäktige sedan 2016, ett kul och intressant uppdrag. Att få insikt i och kunna påverka hur ett kundägt försäkringsbolag fungerar.Onsdagen börjar som alla onsdagar med vårt härliga BNIgäng, Bni Engelbrekt, med frukostmöte på Makeriet. En riktig energiladdning.Onsdagskvällen bjöd på en gruppseans hos mig med mediumet Anna Bergström. En trevlig kväll med fina, roliga och vägledande budskap till oss alla.Torsdagskvällen - nätverksträff med Womens business

Allt vi fått information om var att vi skulle ses 16.00 på SEB och att vi skulle ha med cykel. På SEB bjöds vi på bubbel och snacks. Vi blev indelade i fyra lag och lagledarna blev tilldelade kuvert som skulle öppnas efter resans gång. Vårt lags första destination var Citypassagen. Hör fick vi en guidad visning i de jättefina lokalerna. Utsikten åt alla väderstreck var magnifik.Nästa stopp var Mojo. Här fick vi en lektion i drinkblandningens värld. Roligt och drinken var lätt att göra (om man nu skulle ha alla redan färdigblandade ingredienser och verktyg till hands😂) och den smakade mmmmm.

Till drinken en god löjromstaco. Ni hajar, kvällen är lovande 🥳🍹Efter detta delikata stop cyklade vi till en helt annan värld långt från lyx och flärd, Örebro hockey och dess omklädningsrum 🏒

Niklas Eriksson, huvudtränare för Örebro hockey, berättade om en dag på jobbet för en professionell hockeyspelare.

Tävlingsmomentet här var att en i laget skulle ikläda sig en hel hockeyutrustning, rätt och snabbt. Lisa gjorde det med bravur vilket sedermera ledde vårt lag till en seger 🏆Vidare till Länets största skyddsrum. En kul kille från Castellum guidade oss nere i underjorden. 5000 personer stående får plats eller 2500 liggande och då är det som han uttryckte det riktigt mysigt. Fy hoppas detta var första och enda gången jag gör ett besök här. Men i fredliga tider som detta var, var det intressant att få se.

Bjudna på bubbel och snittar av Nercia blev vi också.Slutdestinationen var Naturens Hus . Vilka pärlor till ställen vi har här i Örebro. Nog för att jag gör mycket men det finns så mycket mer att göra och utforska i vår närhet. Så mycket att med enkla medel förgylla sin vardag med. Såg nu när jag länkade att de har Afternoon Tea varje torsdag i oktober. Det är väl en utmärkt sak att göra en solig klar höstdag med sin käresta eller sina vänner, eller kanske med bara sig själv som sällskap.

Denna afton fick vi smaka på olika vackra och otroligt goda små rätter. De berättade om Naturens hus och hur det kom till.Så ett stort varmt tack till alla härliga tjejer i nätverket och ett extra till eldsjälarna Åsa och Eva som gör detta möjligt.Hemma vid 21.30 och skummade över packningen inför nästa veckas strapatser, FAR kurs på Mallorca😎


Fredag

Tåg på morgonen till Stockholm och arbete på Best Western Royal Star i Älvsjö hela dagen och kvällen. Vi har så trevligt när vi kvällsjobbar och när jag ändå är på plats är det lika bra att köra på.

Efter en god natts sömn i skön säng, blev det ett par timmars arbete innan jag tog pendeln till Arlanda och här är jag nu och ska inmundiga en god burgare och glas vin - det ör ju lördag! 🥂✈️


Gillar

Kommentarer