Marknadsafton

För 54 året i rad är det Marknadsafton i Örebro, en folkfest med öppet i butikerna till 22 på kvällen, marknadsknallar, musik och aktiviteter lite överallt.

Jag älskar Marknadsafton, allt folkliv och att kunna strosa runt i butiker och bland knallar till sena kvällen för att avsluta med en god bit mat på någon restaurang. Det ger en känsla av att vara utomlands.

Igår gottade Erika, som är hemma hela helgen, och jag oss vid poolen tills ÖSregnet kom. Jösses vad det regnade och åskade. Vi blev kvar hemma med en jätterädd hund tills Robert kom hem och tog över, då begav vi oss upp på stan och Marknadsafton. Det blev bra tajming, solen kom fram och det blev en skön kväll.Den här gången blev det ingen ballong 🎈till Erika, men lite annat smått och gott hittade hon. Inga fynd för min del, men det ör lika kul att shoppa till barnen 😂 ja, man får ta varje tillfälle i akt att rå om de små liven ❤️OpenArt, en annan cool grej som Örebro anordnar, har börjat dyka upp lite varstans i stan.
OpenArt är en konstutställning i centrala Örebro. I år är det ett 60 tal konstnärer som representerar 19 olika nationaliteter och som tillsammans ställer ut ett 80 tal konstverk. Invigning 8 juni. 

Det är värt ett besök i Örebro för att titta på OpenArt, här kan du läsa mer http://openart.se/2019/sv/startsida/


Här dök det upp en drake 🦖på slottet 😱 det var iallafall vad jag tyckte det såg ut som men Josefine säger att det är en bläckfisk 🐙🦑 men det är väl själva vitsen med konsten, att det ligger hos betraktaren och att den ska väcka frågor och funderingar. Vi avslutade kvällen med Sushi.


Gillar

Kommentarer