đŸ„¶Mitt livs första vinterbad đŸ„¶

SÄ populÀrt det blivit att bada Äret om. Jag fascineras av hur lÀttpÄverkad jag Àr och hur sugen man blir pÄ att göra det alla andra gör. Tidigare ville jag resa överallt och upptÀcka andra lÀnder och kulturer, fÄ sol och vÀrme. Men nu i och med Corona sÄ har det Àndrats i mediaflödena, nu Àr det hemester och vÄr vackra natur som hÀgrar. Och helt utan mina egna, valda lustar till vad jag vill göra har de per automatik Àndrats. Detta fascinerar mig, vad hÀnde? Men strunt samma jag gillar lÀget och vill ocksÄ testa det andra inspirerar mig till att göra och nu sÄ skulle Àven jag testa vinterbad.

Det har varit en mild och snöfattig höst och vinter men idag - dĂ„ ni - nĂ€r jag ska vinterbada - dĂ„ kom den VINTERN đŸ„¶ Lite coolt (ha, ha i dubbel bemĂ€rkelse var det allt).

Kristina som numer Àr en luttrad vinterbadare gav mig och Elisabeth instruktioner om packning, klÀder och tillvÀgagÄngssÀtt.

Vi Ă„kte till Ånnaboda och började med en rask promenad runt sjön. Otroligt vackert och ju mer jag Ă€r ute ju mindre spelar vĂ€dret nĂ„gon roll. Kan verkligen kĂ€nna det finns inget dĂ„ligt vĂ€der bara dĂ„liga klĂ€der đŸ€”
baddrÀkt????

Det Àr sÄ vacker natur runt sjön och den skiftar varje gÄng man Àr hÀr beroende pÄ vÀder och Ärstid.

SÄ var det dags för doppet. Jag tyckte inte det kÀndes sÄ kallt som jag befarat men jag nöjde mig med ett snabbt dopp medan Kristina njöt i sÀkert fem minuter. Jag var iallafall mÀkta imponerad av mig sjÀlv och sÄ nöjd över min bedrift.

Sen smakade det ljuvligt gott med fika â˜•ïžđŸ«–

Tack, tack, tack Kristina för att du bjöd in till denna magiska upplevelse.

Har du inte provat - gör det - men gör det inte ensam om nÄgot skulle hÀnda.

Gillar

Kommentarer