❤️Mors Dag ❤️

En dag som denna får mig att verkligen fatta och känna lycka över att JAG ÄR MAMMA ❤️till två underbart, kloka, fina, härliga flickor. Vilken ynnest det är.

Robert och jag säger ofta att vi är så glada att vi lyckats med vår livsuppgift, att lotsa våra barn till självständiga, kloka och goda individer. Vi har gett dem en barndom som kantats av lycka och välgång. Vi är en rikt lottad familj som sluppit från ett tufft liv. Vi har levt med medvind i allt.

Robert och jag får ofta höra från Josefine och Erika - Vi är så glada att vi har er som föräldrar. Kan några andra ord värma mer?

Tänker på min Mor och min Mormor och hur vi formas av våra förfäder. Vi växer upp tillsammans och tar efter mönster och beteenden som kanske inte är beteenden som passar och gagnar oss. Då gäller det att vi har modet att förändra oss. Annars för vi det vidare i generationer. Ta med det som är gott och lämna det andra därhän. Varje generation har sina mönster att bearbeta.


Dagen tillbringades hemma med sol och poolhäng. Jätteskönt. Josefine var också hemma och hon hade gjort detta fina kort till mig som mötte mig till frukosten. Presenter i all ära men det finns inget som slår ett handgjort kort. Vet vilken tid, omtanke och kärlek det ligger i den handlingen.
Fina Erika ringde och gratulerade på FaceTime ❤️


Vi mödrar har en viktig uppgift för våra barn. Vi ska visa vägen hur man ska vara en god medmänniska. Vi är deras förebilder. En stor uppgift som inte alltid är så enkel. Vi vet ju verkligen inte allt. Men det finns andra viktiga personer i barnens liv också, deras pappor och deras mor- och farföräldrar. Tillsammans får vi hjälpas åt att på bästa sätt visa olika sidor som ni barn kan ta efter.

Vi har haft turen att omges av fina människor omkring oss. En varm tanke denna dag till vår fantastiska Farmor. En kvinna vi har otroligt mycket att tacka för. Hon är en verkligt fin förebild till våra barn.

Nu börjar solen dala och det svider lite skönt i skinnet efter en dag i solen.

Tänker på min lilla mor och undrar om hon finns här bredvid, vill gärna tro det, att vi ska mötas igen❤️ Men tills dess ska jag ta med allt gott hon givit mig och ge det vidare till mina flickor och njuta av vår tid tillsammans här och nu. Ta vara på dagarna, vara fina med varandra och glädjas över att vi får vara tillsammans.

Tacksam över att vara Världens Bästa Mamma!

En bukett liljekonvaljer till Mor, hon älskade dem❤️

Gillar

Kommentarer