🇸🇪Nationaldagshelg🇸🇪

Vilken rolig helg vi haft. Solen har strålat från klar himmel och det har varit sommarfeeling hela helgen. Vi har njutit av sol och bad, goda vänner och ljumma kvällar.

Lördagen blev det sol och bad vid poolen. Josefine hade åkt till Anna i Södertälje så det var bara jag och Robert hemma.

På lördagskvällen var vi bjudna hem till Tina och George for invigning av deras nya grillplats. De hade byggt den själva och verkligen fått till det mysigt.

Bjöds på bubbel och chokladdoppade jordgubbar när vi kom sen vankades god middag med grillad kyckling med goda tillbehör och rabarberpaj till dessert. Mumsigt värre 😃

De bor då idylliskt på landet med de blå bergen i bakgrunden. Vet man inte bättre kan man tro man är i alperna.

Sköna solstolar hade införskaffats, de måste ju också invigas. George testade bänken och Cesar gruset.

Efter maten var det dags för trekamp. Pilkastning, Boccia och kast med bocciaklot i hink. Kul 🤩 vinnare blev ...ja vem var det nu igen 😂iallafall inte jag 🙃

I vacker solnedgång satt vi sedan vid elden och njöt av goda samtal och den goa värmen.

När vi kom hem efter en fantastisk kväll var Eva redan hemma hos oss. Hon och Swings hade varit på promenad och myst lite.

Söndag morgon upp i god tid och ut till ön. Med var också Lovisa. Vi har ju fått fel på elen och troligt är att det är kabeln mellan fastlandet och ön det är fel på så Robert och jag var och hämtade 250 kg kabel i veckan och nu skulle den rullas ut till ön. Ken kom också och hjälpte oss med sin båt.

Det gick över förväntan smidigt.

Kaffe och macka efter ett arbetspass samt ett dopp i den avsvalkade vattnet.

När allt var klart för idag åkte Eva jag mot Kumla och en loppis med fina saker. Fick med mig ett jättefint fat från Kunglige Dansk och en blomkruka.

Fikapaus på Sveas i Kumla med en Sverigebakelse, det är ju faktiskt Nationaldagen 🇸🇪

Avslutar hemma med:
Sol och bad i poolen.
Ett glas rosé.
Sill och potatis.
Jordgubbar och glass.

Det kallar jag en riktigt givande sommardag ☀️

Gillar

Kommentarer