Natur 🌲 sol ☀️ bad 💦 kultur 🎨

Skön hemmahelg där vi hann med allsköns olika ting.
Både lördag och söndag morgon tog vi en promenad i Markaspåret, uppfriskande start på dagen. Jag är ju en riktig sjusovare men så härligt det är att komma upp på morgonen, ha ha och då snackar vi 8-9 tiden. Då tycker väl merparten av er att det är sovmorgon 😴.

Igår fick vi ju ännu en sommardag så det blev sol och bad på dagen.

Vi hade inte varit runt på Open Art och inte sett Paper Magic så det låg på helgens to do list. I elfte timman då sista dagen var idag.

Igår på seneftermiddagen cyklade vi upp på stan och gick runt och tittade på de centrala OpenArt konstverken innan vi gick till Frimis och åt en god Pizza. Träffade Maria och Peter och de bjöd oss att sitta ner hos dem, så det blev en jättetrevlig middag.

Idag, sista timman gick vi på Paper Magic. Otroligt att dessa kreationer är gjorda i papper.
Fick några äpplekakor bakade idag också som jag ska bjuda tjejerna på kontoret på imorgon. 🍎


Det är vacker stad vi bor i - Örebro 🥰Paper Magic
Historiens vackraste kläder återskapade i papper

Den belgiska konstnären Isabelle de Borchgrave har gjort sig känd för sina konstverk där hon återskapar historiska klädedräkter helt i papper. De är magiskt naturalistiskt utförda och det är först när betraktaren kommer riktigt nära som det framgår att det faktiskt är papper och inte tyg.

Sommaren 2019 kommer mer än 40 verk av Isabelle att visas upp i Örebro slotts vackra salar. Det kommer att handla om ett urval av kostymer från flera tidsåldrar, från renässansen och framåt. Även ett antal skor kommer att visas upp som en blinkning åt Örebro som den skostad vi en gång varit.


En lugn och skön helg fast vi hann hur mycket som helst. Det gäller visst att masa sig upp på morgonen och ta vara på dagarna 😃👍

Gillar

Kommentarer